Онучка Софії Ротару показала шикарний вигляд з вікна своєї квартири в Нью-Йорку: вікна з підлоги до стелі

Зіркова онучка легендарної української співачки Софії Ротару показала неймовірний вигляд зі свого вікна в квартирі в Нью-Йорку. Євдокименко надихнулась зайнятись йогою на тлі такого приголомшливого виду

Відома українська естрадна співачка Софія Ротару разом з покійним чоловіком виховала сина Руслана, який подарував знаменитості двох онуків – Софію та Анатолія. 22-річна онучка зірки української естради нині мешкає та будує свою модельну кар’єру в Нью-Йорку.

Софія Євдокименко ще задовго до початку повномасштабної війни переїхала жити до США. Там дівчина здобуває освіту та займається своєю професійною діяльністю. Нещодавно в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм зіркова онучка показала, як виглядають американські апартаменти, в яких вона живе.

Онучка Софії Ротару Євдокименко показала, як виглядає її квартира в Нью-Йорку
Онучка Софії Ротару Євдокименко показала, як виглядає її квартира в Нью-Йорку

На опублікованих в Інстаграмі фотографіях Софія Євдокименко продемонструвала свої ранкові ритуали. На кадрах зіркова онучка займається йогою, а на тлі в панорамному вікні підписники Софії могли побачити шикарний вигляд на нью-йоркські хмарочоси.

Софія Євдокименко, онучка Ротару, показала свої апартаменти в Нью-Йорку
Софія Євдокименко, онучка Ротару, показала свої апартаменти в Нью-Йорку

Втім, увагу звернути можна не лише на неймовірний вигляд з квартири Євдокименко, а й на вишуканий дизайн її модерної квартири. Схоже, що онучка Софії Ротару має добрий смак і гарне почуття стилю, оскільки вдале поєднання кольорів і дрібних деталей роблять інтер’єр комфортним і затишним.

Так, наприклад, темний ламінат у поєднанні з пухнастим килимком і кімнатними рослинами створюють ідеальний тандем, а висока підставка під книгу, що також потрапила в кадр, демонструє, що в цій квартирі живе справжній митець.

Як виглядає квартира онучки Софії Ротару
Як виглядає квартира онучки Софії Ротару

Нагадаємо, що Софія Євдокименко народилась 2001 року в родині відомих музичних продюсерів, а все дитинство зіркову доньку виховували не лише батьки, а й легендарна бабуся – Ротару. З юних років Соня займалася хореографією та естрадними танцями, а також ходила на уроки вокалу та до школи верхової їзди.

Тато дівчинки, Руслан Євдокименко, та мати, Світлана, були на 100% впевнені, що доньці уготоване життя зірки. Соня Євдокименко й дійсно обрала зірковий шлях і почала розвиватись як модель.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.