Вікові батьки: Віктор Павлік в 56, Святослав Вакарчук в 47, Юрій Горбунов – в 51 стали татусями

Деякі чоловіки з віком усвідомлюють, що доросли до батьківства і заводять малюків, коли їх ровесники вже нянчаться з онуками. Хто ці сміливі знамениті відчайдухи?

Віктор Павлік

Співак мав доволі бурхливе особисте життя. З першою дружиною Лідією одружився у 18 років. Незабаром на світ з’явився первісток Сашко. Згодом глава родини загуляв і знайшов собі іншу – Світлану. З жінкою вони прожили разом 8 років, наживши доньку Христину.

Віктор Павлік став батьком учетверте в 56 років

Після цього був третій 25-річний шлюб із Ларисою, в якому народився Павло. Саме дружина застукала благовірного на зраді з директоркою Катрею Реп’яховою. Тож довелося розлучитися й оформити стосунки вже з 27-річною дівчиною. Саме четверта дружина й подарувала 56-річному артисту синочка Михасика.

Святослав Вакарчук

Займаючись то наукою, то музикою, чоловіку не було коли заводити дітей. Тож первісток у музиканта з’явився лише в 46 років, а за рік Святослав став батьком удруге. 19 червня 2021 року Вакарчук тримав на руках новонародженого Іванка, а донечку, яка народилася під час війни, чоловік назвав Соломією.

Маючи двох дітей, Святослав Вакарчук показав широкому загалу тільки ручку синочка

Про маму дітлахів той, що не здається без бою, нічого не хоче розповідати. Перший бездітний шлюб Вакарчука тривав 20 років, а потім Святослав покинув Лялю Фонарьову. Досужі журналісти розкопали, що дітлахів лідеру “ОЕ” народила його продюсерка Євгенія Яцута.

Юрій Горбунов

Замолоду телеведучий виховував доньку своєї дружини. Та час минув, і шоумен замислився про продовження роду. Його нова обраниця і колега Катя Осадча залюбки погодилася втілити подібний задум у життя.

Діти в Юрія Горбунова з’явилися в 47 і 51 рік

Одружилися голубки безпосередньо перед народженням синочка у лютому 2017 року. Відразу після весілля відзначили уродини. На світ з’явився чудовий хлопчик Іванко. А у серпні 2021 у малятка знайшовся братик, якого щасливі батьки назвали Данилком. А 51-річний татусь власноруч перерізав пуповину синочку.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.