Чому донька Володимира Кличка бачиться з голлівудською мамою лише на свята: тато оформив опікунство

Молодший брат мера Києва Віталія Кличка Володимир не часто з'являється на люди зі супутницями. З гучних романів відомому боксеру можна хіба що приписати відносини з голлівудською актрисою Гейден Панеттьєр, які стрімко йшли до одруження, але так і не були офіційно оформлені.

Володимир і Гейден були разом протягом 7 років. Зірка навіть подарувала коханому чоловіку донечку в 2014 році. Та за чотири роки пара розсталася, хоча закохані були вже заручені. А Кайя Євдокія залишилася не з мамою в Америці, а повернулася з татусем до Києва.

Володимир і Гейден після народження донечки виглядали доволі щасливими

Боксер і актриса зблизилися 2009 року. Зустрічатися було складно, оскільки жили на різних континентах і мали різні робочі графіки, тож довелося розстатися. Та за пів року так скучили один за одним, що стали планувати весілля. Попелюшка завагітніла, тому весілля вирішили зіграти вже після пологів. Та урочистостей так і не відбулося. Кличко і Панеттьєр вирішили залишитися друзями.

Самотній татусь Володимир Кличко

Вряди-годи американка навідується в Україну, щоб побачитися з донькою. Але це відбувається дуже рідко. Євдокія переважно мешкає з бабусею. А Володимир свою кровиночку просто обожнює. Дівчинка вже робить перші кроки у боксі, намагаючись у всьому наслідувати татуся. Кличко не в захваті від такого хобі дитини. Але якщо Кайя захоче бути боксеркою, не стане суперечити. А ще дівчинка любить проводити час із конями, і це захоплення татусю до снаги.

Кайя-Євдокія Кличко потроху підростає

Оскільки у Гейден були проблеми з наркотиками й алкоголем, татусь оформив опікунство над дитиною на себе, і жінка втратила права на дитину. Актриса зізналася, що після пологів у неї була депресія, тому вона пустилася берега й підписала всі папери, хоча у такому стані погано розуміла, що робить. Спочатку гадала, що підлікується, і забере донечку назад, але все вийшло по-іншому.

Щоправда, Панеттьєр уже вилікувалася і змогла почати спілкування з Євдокією. Дуже здивувалася, що дитина пам’ятає і любить її ще й досі.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.