Мама Вєрки Сердючки показала фото зі своєю донькою-красунею: “сестра” Андрія Данилка – копія своїх батьків

Знаменита українська актриса, найбільше відома за роллю мами Вєрки Сердючки, показала фото своєї справжньої доньки. Як виглядає реальна родина подруги Андрія Данилка Інни Білоконь?

Інна Білоконь свого часу здобула шалену популярність в тандемі з близьким другом і колегою Андрієм Данилком. Зірковий дует знають як Вєрку Сердючку та її маму, їхні пісні співають навіть за межами України, а на концерти щоразу чекають з нетерпінням. Велика кількість шанувальників знають і Данилка, і його незмінну напарницю Інну Білоконь. Ба більш, деякі навіть помилково вважають їх парою, проте насправді в реальному житті вони виключно близькі друзі.

Хоча відомий зірковий дует проводить разом дуже багато часу, поза сценою в кожного є особисте життя. Інна Білоконь давно й щасливо перебуває в шлюбі з чоловіком Олегом, який веде непублічний стиль життя. Запальна артистка й спокійний чоловік ідеально підходять одне одному. 24 роки тому в родині Білоконь з’явилась донька Яна, яку сьогодні зіркова мама привітала з днем народження.

Мама Вєрки Сердючки зі своїм справжнім чоловіком
Мама Вєрки Сердючки зі своїм справжнім чоловіком

Інна Білоконь показала доньку

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відома українська актриса привітала свою донечку Яну з днем народження, який дівчина святкує 27 січня. До лаконічного звернення Інна Білоконь додала рідкісну фотографію дівчини, на якій вона позує в стильному вбранні.

На опублікованій фотографії 24-річна Яна Білоконь зображена з красивою укладкою, вечірнім макіяжем, в чорній короткій сукні на ґудзиках та зі стильною масивною прикрасою – каблучкою на пальці. Дівчина загадково дивиться кудись поза камерою, а на її обличчі грає легка усмішка.

Інна Білоконь показала рідкісну фотографію своєї доньки
Інна Білоконь показала рідкісну фотографію своєї доньки

Знаменитість коротко, але щиро та зі всією материнською любов’ю привітала свою доньку Яну Білоконь з її святом.

Лише щастя! З днем народження, наша дівчинко!

– залишила в описі до опублікованої фотографії Інна Білоконь.

У коментарях шанувальники та підписники знаменитості доєднались до привітань і залишили чимало теплих слів і компліментів. Так, фанати зазначили, що Яна Білоконь дуже схожа на свою зіркову матусю. Крім того, дівчині зробили чимало компліментів і побажали лише найтеплішого і найкращого в майбутньому.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.