Білик після пластики стала схожа на Звєрєва, а Клімова – на Анджеліну Джолі: кого ще неможливо впізнати

Для знаменитостей дуже важливо виглядати молодо і привабливо, щоб чарувати шанувальників і викликати слова захоплення. Та іноді в пошуку засобів краси зірки дещо перегинають палицю, і результат виходить доволі плачевний.

Катерина Клімова – 46 років

Ексдружина Ігоря Петренка обожнювали мільйони людей. Та якби зараз перетнулися з актрисою на вулиці, пройшли б мимо і не звернули уваги на жінку. А все тому, що після пластичного втручання Катерина абсолютно втратила особистий шарм і перетворилася на голлівудську зірку.

Так виглядає Катерина Клімова до і після втручання

Багатьом прихильникам Клімова тепер видається Анджеліною Джолі. Губи стали значно товщими, овал обличчя змінився. І, найприкріше, кудись зник проникливий погляд зелених очей. Прихильники були розчарованими, що зірка позбулася власної неповторної краси і стала схожа на інших.

Ірина Білик – 52 роки

Співачка весь час молодиться, та іноді втручання в обличчя призводить до несподіваних наслідків. Були часи, коли Іра сильно зблизилася з Сергієм Звєрєвим. Він хоч і перетворився на співака, але свою першу професію не забув. Білик дослухалася до його порад і… стала справжньою копією стиліста.

Неможливо знайти відмінності між Іриною Білик і Сергієм Звєрєвим

Хірурги й протеже Пугачової зробили свою справу. І ось ми вже не можемо сказати, хто зображений на двох світлинах – Звєрєв чи Білик? Вони стали немов близнятами. Від колишньої Іри не залишилося майже нічого.

Марія Яремчук – 29 років

Здавалося б, вік у доньки Назарія Яремчука не такий, що слід лягати під ніж пластичного хірурга. Але й ця співачка піддалася загальному буму і підрихтувала личко. Впізнати учасницю “Євробачення 2014” тепер неможливо.

Декому Марія Яремчук нагадує Леді Гагу, а інші вбачають у ній ляльку

Збільшення губ й інші процедури в клініці краси призвели до того, що Марічка декому стала нагадувати Леді Гагу, а інші вбачили в ній ляльку Барбі. Хоча були й такі, що вважають, що американці за красою дуже далеко до українки.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.