Слава Дьомін узяв інтерв’ю у самого себе: поскаржився, що Яма, Мейхер і Птушкін заблокували його в соцмережах

Багато хто з селебріті мріють потрапити на інтерв'ю до Слави Дьоміна. Але ті, кому це вдалося, не завжди залишаються задоволені результатом, оскільки ведучий ставить доволі жорсткі запитання.

Слава Дьомін настільки втомився спілкуватися зі знаменитостями, що вирішив узяти інтерв’ю у самого себе. Допомогла ведучому в цьому редакторка. Слава зізнався, вряди-годи трапляється так, що розмова з ним призводить до того, що зірки блокують голомозого ведучого в мережі, щоб більше ніколи з ним не спілкуватися.

Надія Мейхер

Інтерв’ю з колишньою “віагрівкою” Дьомін вважає найскладнішим у своїй кар’єрі. Брюнетці питання Слави видавалися провокативними і дуже дратували. Вони ніяк не могли знайти спільну мову, не розуміючи один одного.

Надія Мейхер не вибачила Славі відвертих запитань

Відтоді Мейхер категорично не бажає спілкуватися з ведучим і навіть заблокувала його в соцмережах. Хоча якось вони перетнулися на телебаченні, і Дьомін усе пояснив.

Антон Птушкін

З ведучим “Орла і решки” Слава дуже добре знайомий. У звичайному житті вони гарно спілкуються на будь-які теми. Однак запрошення дати інтерв’ю Птушкін регулярно ігнорує.

Антон Птушкін має на Славу колишні образи

Річ у тім, що коли Антон ще був не настільки знаменитим, Дьомін сам не хотів з ним спілкуватися. Тепер же чоловік відповідає тим же, хоча його регулярно запрошують.

Влад Яма

Влад Яма заблокував не лише Славу, але і його сина

Після того як танцівник відверто розповів Дьоміну, чому перебрався жити до Америки, на партнера Наталки Могилевської вилилося чимало хейту з приводу втечі з країни під час війни. У відповідь Яма заблокував не лише сторінку інтерв’юєра, а навіть його сина.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк образила Славу запізненням на ефір

А от на довгоногу білявку Слава образився сам, адже проплатив студію на 2 години, а Леді Ле не прийшла вчасно. Час оренди закінчувався, і ведучий розлютився. Вже збирався звернути знімання, як Нікітюк запурхнула, стала жартувати, і лід у серці Дьоміна розтанув.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.