Jerry Heil, Маша Єфросиніна, Віктор Андрієнко відмовилися від м’яса: які ще продукти виключили з раціону зірки

Чимало відомих нам людей є вегетаріанцями. Одні з них принципово не хочуть їсти нещасних тваринок, а інші відмовилися від білкової їжі через проблеми зі здоров'ям.

Віктор Андрієнко

Колишній “довгоносик” дуже перебірливий у харчах. До війни Віктор частенько їздив на підробітки до москви. Квартиру винаймали вдвох із Ігорем Кістолем. Той узяв на себе кухню, оскільки вмів смачно готувати. Та догодити співквартиранту було нелегко.

Віктор Андрієнко не їсть м’яса й бананів

Від м’яса Андрієнко відмовився вже 40 років тому. На додаток не їсть картоплі, солодкого перцю, бананів, персиків й інших продуктів. Рибу артист вживає не всіх сортів, тож незрозуміло, чим годував його напарник. До речі, міцні напої для Віктора теж табу.

Jerry Heil

Jerry Heil перейшла на сироїдіння

Ще далі пішла оспівувачка фраз із супермаркету. Одного разу дівчина побачила кулінарну передачу, де кухар вправлявся з сирим м’ясом. Зірку знудило, і вона втямила, що не хоче більше їсти тварин. Відтоді не вживає м’ясо зовсім, а на додачу перестала їсти й термально оброблені продукти, віддаючи перевагу сирим.

Марія Єфросиніна

Марія Єфросиніна перестала їсти м’ясо заради схуднення

Коли Маша працювала у ранковій програмі разом з Юрієм Горбуновим на Новому каналі, була доволі тілистою дівчиною і мала 7 розмір бюста. Юнка мріяла схуднути і пробувала різні дієти. А якось вичитала, що людям із 4 групою крові не бажано вживати м’ясні продукти. Спробувала відмовитися, і справи пішли на лад – ведуча схудла. Зараз Єфросиніну вже почали хейтити через надмірну худобу, але вона не зважає на це, і не збирається відмовлятися від вегетаріанства.

Сашко Положинський

Сашко Положинський не їсть м’яса

Кілька десятиліть тому відмовився від тваринних білків і колишній лідер гурту “Тартак”. Саші достатньо риби, молока, яєць, а від тварин він відмовився. Якось спробував не їсти м’яса, працюючи в літньому таборі. Втягнувся. Вдома заявив мамі, що більше не їстиме м’ясні страви. Одного разу жінка таки вмовила сина покуштувати пельменів. Положинському стало від цього зле. Відтоді більше не проводив подібних експериментів.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.