38-річна Тіна Кароль кардинально змінила імідж та прибрала своє довге волосся: сховала красу під балаклавою

Відома українська співачка Тіна Кароль показала нову фотосесію в кардинально іншому стилі. Зірка сховала своє волосся під пухнастою балаклавою.

Тіну Кароль давно називають іконою стилю в українському шоу-бізнесі. Вона часто експериментує зі стилем і не боїться нового, слідкує за трендами. На цей раз артистка поєднала моду з благодійністю і знялась як рекламне обличчя для колекції модного одягу від бренду One by One, кошти з продажу якого підуть на утеплення жінок-захисниць, які служать в лавах ЗСУ. Під час повномасштабної війни свободу і незалежність України виборюють не тільки чоловіки.

В лінійці одягу теплі кардигани, зимові сукні і колготи з принтом “ЗСУ”, трендові головні убори-балаклави.

Тіна Кароль власноруч утеплює жінок на фронті, які служать в ЗСУ
Тіна Кароль влаштувала фотосесію у в’язаній балаклаві

В своєму Інстаграм-блозі Тіна Кароль виставила фото в чорній пухнастій балаклаві, під якою сховала своє шикарне волосся, але менш розкішно і жіночно виглядати не стала. Візажисти нанесли співачці нюдовий макіяж, підкреслили погляд і брови, гарні контури губ. На знімку в профіль можна побачити ідеальний ніс зірки, який не потребує пластичної операції.

https://www.instagram.com/p/CoB8XHsrOVI/

Користувачі Мережі відмітили, що артистка представляє справжню українську красу:

  • “Наша зірочка-україночка. Дуже гарно!”;
  • “Красунечка”;
  • “Легенда України”;
  • “Квіточка”.

Нагадаємо, Тіна Кароль від початку повномасштабного російського вторгнення займається благодійністю. Вона допомагає ЗСУ і усім постраждалим. Артистка придбала квартиру для вцілілої сім’ї з Маріуполя, купила автівку для захисників, закупила через власний фонд кілька сотень генераторів, забезпечила дітей військових шкільним приладдям на цілий рік, також співачка дає багато інтерв’ю в різних країнах і співає на благодійних концертах.

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!