На неї дивляться з обожнюванням: 68-річна Лайма Вайкуле в напівпрозорій блузі складе конкуренцію Пугачовій

Відома латвійська співачка здивувала несподівано помолоділим зовнішнім виглядом. Лайма Вайкуле зачарувала вишуканим стилем та оголосила про майбутній концерт

Латвійська зірка свого часу здобула популярність завдяки новаторській музиці та свіжому погляду на творчість та життя. Лайма Вайкуле швидко здобула славу та визнання серед публіки та не втратила її досі. У 68-річному віці відома латвійська співачка активно продовжує свою професійну діяльність та не втомлюється дивувати своїх шанувальників несподіваними змінами образу.

Цього разу на особистій сторінці Лайми Вайкуле в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис, у якому артистка повідомила про свій майбутній виступ у низці міст Ізраїлю. Для афіші знаменитість обрала неймовірну фотографію, на якій зображена у вишуканому образі – чорній напівпрозорій блузі, червоному піджаку без рукавів та з яскравою хусткою на голові.

Лайма Вайкуле вразила шанувальників помолоділим виглядом
Лайма Вайкуле вразила шанувальників помолоділим виглядом

Зірка позувала в оточенні молодих чоловіків, проте навіть такий контраст, артистці все-таки 68 років, ніяк не звернув уваги на різницю у віці між всіма, хто зображений на фотографії. А все через те, що Лайма Вайкуле зберегла красу не тільки ззовні, а й всередині – очі співачки горять, а усмішка буквально сяє молодістю.

До слова, у коментарях шанувальники та підписники артистки не забарились і поспішили зауважити, що їхній кумир виглядає просто неймовірно. Фанати засипали латвійську співачку компліментами та приємностями.

  • “Красуня!”;
  • “Міцного здоров’я вам і щастя! Добра та великодушна!”;
  • “Найкраща! Чекаємо в Ізраїлі”;
  • “Стильна та красива Лайма! У будь-якому віці шикарна!…”;
  • “Дорога Лайма, викладайте частіше Ваше відео. Нехай воно буде маленьким, зате воно наповнює величезним теплом і світлом! Нехай виповняться Ваші найпотаємніші Бажання!”;
Лайму Вайкуле в мережі засипали компліментами
Лайму Вайкуле в мережі засипали компліментами

Варто зауважити, що найвідданішим шанувальникам особливо приємно бачити Лайму Вайкуле такою радісною, щасливою та помолоділою, оскільки всі бентежаться за здоров’я латвійської співачки. Нагадаємо, що в 1990-х зірка боролась з раком та врешті зуміла його побороти. Влітку 2022 року у мережі заговорили про те, що знаменитість зіштовхнулась з рецидивом хвороби, проте сама артистка чітко не коментувала стан свого здоров’я. Натомість зірка попросила молитись за неї.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.