Катерина Осадча показала свою маму: цю шикарну жінку з трьома онуками неможливо назвати бабусею

Як виглядає зіркова матуся, яка народила та виховала одну з найвідоміших ведучих України? Бабуся трьох онуків може легко поборотись з однолітками своєї доньки за звання красивішої та стильнішої

Відома українська телеведуча Катерина Осадча здобула свою популярність завдяки неймовірній харизмі, незвичайному стилю та чарівній усмішці. Шанувальники вважають зірку однією з найяскравіших представниць українського шоубізнесу. Якщо ви колись замислювались над тим, від кого Осадча могла успадкувати артистичність і красу, пропонуємо поглянути, як виглядає її мама.

Як виглядає мама Катерини Осадчої

Після того, як українська телеведуча досягла піка своєї популярності, увага прихильників розповсюдилась не лише на особистість зірки та її чоловіка Юрія Горбунова, а й на батьків Катерини Осадчої. Чимало фанатів цікавились, як виглядають мама й тато ведучої та чим вони займаються.

Мама Катерини Осадчої зі своїм чоловіком, батьком ведучої
Мама Катерини Осадчої зі своїм чоловіком, батьком ведучої

Катерина Осадча, своєю чергою, не приховувала батьків. Шанувальники цікавляться, тож потрібно їм показати найголовніших людей у своєму житті – українська телеведуча завжди відрізнялась відкритістю та щирістю у питаннях цікавості фанатів. Тож, народилась майбутня знаменитість у родині Олександра та Анни Осадчих.

Батьки відомої української телеведучої Катерини Осадчі
Батьки відомої української телеведучої Катерини Осадчі

Відомо, що тато зірки працював генеральним директором “Київприладу” – державного підприємства космічного й енергетичного виробництва. Мати Катерини Осадчої раніше працювала в бібліотеці, проте пізніше вирішила посунути кар’єру та оберігати сімейне вогнище і займатись домашнім побутом.

Катерина Осадча показала, як виглядає її мама
Катерина Осадча показала, як виглядає її мама

Хоча в родині Катерини Осадчої не було творчого коріння, дівчинка з самого дитинства зростала креативною. Майбутня зірка завжди відрізнялася від своїх однолітків досить високим зростом і мала виразні та правильні риси обличчя: ніхто навіть не сумнівався, що на дівчинку чекає успішна модельна кар’єра.

Після початку повномасштабного вторгнення Катерина Осадча почала активніше ділитись фотографіями зі своїми дітьми та чоловіком, проте батьки не стали для неї менш важливими – родина Осадчої завжди була дуже близькою. Крім відомої української телеведучої, в родині також є молодший син.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.