Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут, від якого вона народила доньку і чому телеведуча від нього втекла

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут зізнається, що вважає свого першого цивільного чоловіка помилкою своєї молодості. Як виглядає той самий загадковий британець і чому Фреймут від нього втікала, читайте далі в матеріалі.

Зі своїм першим чоловіком Ольга Фреймут познайомилася у Великобританії, де вона колись здобувала освіту. Молоду студентку відразу зачепив дорослий аристократичний британець. Чоловік на ім’я Ніл дуже галантно залицявся до української красуні, чим і розтопив її серце.

Стосунки Фреймут і Ніла дуже швидко закрутились і через недовгий час Ольга зрозуміла, що вагітна. Майбутні батьки почали жити разом і планували побудувати сім’ю, втім, їхні стосунки дали тріщину.

В одному з інтерв’ю Фреймут розповіла, що після того, як вона почала жити з Нілом разом, він різко змінився. Чоловік почав ревнувати дівчину до всіх знайомих і вів себе дуже агресивно в її бік. Весь романтизм зник і Нім перетворився у простого “лондонського хлопа”, як сказала Фреймут.

Телеведуча зізнається, що в прямому сенсі втекла від Ніла. Ольга розуміла, що чоловік її не відпустить просто так, тож без попередження зібрала речі і поїхала в Україну. Тоді Фреймут була на перших місяцях вагітності.

Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут
Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут

Після того, як на світ з’явилася маленька Злата, Ніл та Ольга налагодили стосунки, адже у них є спільна дитина. Чоловік фінансово допомагає Фреймут, але з власною донькою мову він не знайшов.

За словами телеведучої, її старша донька вітає батька на свята та іноді навіть з ним бачиться. Але дівчина не близька з власним батьком. Фреймут теж не наполягає на спілкуванні доньки та батька. Жінка вважає, що не повинна “змушувати” свою доньку любити рідного батька.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.