Наймодніші варіанти стрижки боб 2023: як у Олени Зеленської, Олени Кравець і Марічки Падалко (ФОТО)

Жіноча стрижка боб стала наймоднішою в 2023 році на думку стилістів. Різні варіанти такої зачіски можна побачити у першої леді Олени Зеленської, гумористки Олени Кравець і телеведучої Марічки Падалко.

Боб вже давно підкорив світ моди, ставши однією з самих відомих стрижок серед жінок в усьому світі. Різноманіття цієї стрижки вражає, тому можна побачити багато різних видів зачіски в 2023 році, яку носять найвідоміші українські зірки і навіть перша леді Олена Зеленська.

Жіноча стрижка боб представляє собою подовжені пасма біля обличчя і більш короткі ззаду. Вона підходить для короткого і середнього волосся, тонкого і густого, її можна адаптувати під будь-який тип обличчя. Боб шикарно виглядає з різними техніками фарбування — балаяж, аіртач, шатуш.

Різні варіанти стрижки боб

Перша леді України Олена Зеленська яскрава володарка стрижки боб в поєднанні з модним фарбуванням з натуральними русявими коренями і плавним переходом в блонд. Боб-каре на Зеленській виглядає дуже свіжо і дуже пасує дружині президента. Така невелика довжина волосся не зменшує кількість зачісок, які можна робити з цією стрижкою, Олена це доводить.

Стилісти показали варіанти стрижки боб на прикладі Кравець, Зеленської і Падалко

Зірка “Квартал 95” Олена Кравець давно в тренді і носить боб з косим чубчиком. Ззаду волосся більш коротке, а спереду пасма трохи довші, що робить овал обличчя більш пропорційним і збалансованим. Чубчик прикриває високий лоб. Олена Кравець дуже часто експериментує із зачіскою, але прихильники кажуть, що саме боб їй личить найбільше.

Стилісти показали варіанти стрижки боб на прикладі Кравець, Зеленської і Падалко

Телеведуча і журналістка Марічка Падалко носить боб-каре всю свою кар’єру. Вона підкреслює виграшні риси її обличчя і створює дуже впевнений та модний образ. Приклад Марічки показує, як стрижка боб виглядає на темному волоссі. Не менш ефектно, ніж на блондинках.

Стилісти показали варіанти стрижки боб на прикладі Кравець, Зеленської і Падалко