Заслуга пластики й генетики: зірки 50+, які добре виглядають в реальності – Ротару, Білик, мама Балана й інші

Усім хочеться бути вічно молодими, а деяким, схоже, свої мрії вдається втілити в реальність. Пропонуємо пригадати, які відомі українські зірки "за 60" у своєму віці виглядають набагато молодше

Деякі відомі зірки вміють дивувати не лише своєю творчістю та харизмою, а й неймовірним зовнішнім виглядом. Якщо поглянути на зірок, про яких ми сьогодні поговоримо, то важко сказати назвати їх старими чи навіть дорослими. Схоже, що деяким представницям українського шоубізнесу вдалось знайти зілля молодості.

Хтось з відомих зірок просто скористався послугами пластичного хірурга, а комусь вдалось зберегти неймовірну красу завдяки наполегливій роботі над собою та вдалій генетиці. Врешті, кожна з красунь, про яку ми згадаємо, заслуговує на захоплені погляди.

Софія Ротару – 75 років

Секрет молодості Софії Ротару
Секрет молодості Софії Ротару

Легендарна українська співачка завжди захоплювала публіку яскравою та незвичайною зовнішністю. У свої 75 років зірка аж ніяк не виглядає на власний вік – Софії Ротару можна дати не більше 50 років. Річ не лише у пластичних операціях (у мережі підозрюють, що артистка таки лягала під ніж), а й у щирій усмішці та життєрадісних очах.

Ірина Білик – 52 роки

Ірина Білик робила пластичні операції
Ірина Білик робила пластичні операції

Відома українська співачка зробила щонайменше три пластичні операції, про що лише відносно нещодавно зізналась. Хоча багато шанувальників підозрюють, що Ірина Білик набагато більше разів відвідувала хірурга, сама зірка не зізнається. Хай там що, у 52 роки українська артистка виглядає приголомшливо.

Людмила Балан – 64 роки

Мама Дана Балан виглядає неймовірно
Мама Дана Балан виглядає неймовірно

Мама молдавського співака Дана Балан вражає природною вродою. Цікаво, що у вільному доступі немає жодної інформації чи навіть просто припущення щодо того, що Людмила Балан колись робила пластичні операції. Схоже, що молодий зовнішній вигляд зіркової мами – це результат сили волі та здорового образу життя.

Світлана Гасс – 63 роки

Українська супербабуся вражає молодістю
Українська супербабуся вражає молодістю

На болгарському конкурсі Mrs Grandma Globe українка Світлана Гасс здобула звання “супербабусі”. У своєму віці зірка має ідеальну талію, неймовірну зовнішність та струнку фігуру, якими іноді не можуть похизуватись люди, молодші за неї на десятки років. Причина її неймовірного вигляду полягає в наполегливій та постійній роботі над собою, активному способі життя та позитивному мисленні.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.