Як зараз виглядає Саша Білий? 49-річний Безруков вразив постарілим виглядом через 20 років після “Бригади”

Відомий російський актор Сергій Безруков, який зіграв роль Саші Білого в серіалі "Бригада", вразив фанатів постарілим виглядом. Його важко впізнати.

Серіал “Бригада” вийшов в 2002 році. В центрі сюжету стоїть історія чотирьох друзів, які об’єднались в кримінальне угрупування, лідером якого став Олександр Бєлов (Саша Білий). Цей серіал приніс популярність всім виконавцям головних ролей — Сергію Безрукову, Андрію Паніну, Катерині Гусєвій, Дмитру Дюжеву, Володимиру Вдовиченкову і Павлу Майкову.

Як зараз виглядає Саша Білий? 49-річний Безруков вразив постарілим
Як зараз виглядає Саша Білий? 49-річний Безруков вразив постарілим

Завдяки ролі Саші Білого Безруков став кумиром нульових. Зараз актору 49 років і він виглядає набагато старше свого віку, це видно неозброєним оком. В своєму Інстаграм-блозі Сергій виклав фото, на якому видно його зморшки, худе обличчя і бороду. Неочікувано для шанувальників народний улюбленець постарів і схуд.

Як зараз виглядає Саша Білий? 49-річний Безруков вразив постарілим
Як зараз виглядає Саша Білий? 49-річний Безруков вразив постарілим

Користувачі Мережі захвилювались через новий знімок актора. На сцені Безруков зазвичай ховається за товстим шаром гриму і костюмами, але як тільки він позбавився сценічного образа, його вигляд спантеличив підписників:

  • “Олександр Бєлов втомився, пора на відпочинок”;
  • “Це новий імідж чи ви хворі?”;
  • “Сильно здав в останній час”;
  • “Вас просто не впізнати, взагалі не відпочиваєте і не бережете себе”;
  • “Це вже не той Саша Білий”.

Нагадаємо, Сергій Безруков народився в 1973 році в москві. Його батько — актор і режисер, матір — домогосподарка. Сергій з дитинства проводив час на роботі батька і мріяв піти по його стопах. Дебют актора в кіно стався в дев’яностих.

В 2022 році Безруков проявив свою громадянську позицію, підтримавши російську війну в Україні і потрапив під санкції багатьох країн за свої слова і погляди.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.