У вишиванці та з червоним намистом: Світлана Лобода вразила виглядом в традиційному українському одязі

Українська співачка Світлана Лобода анонсувала вихід своєї нової пісні, під назвою "По-українськи". Артистка показала фото, де вона позує у сучасній вишиванці та в традиційних українських прикрасах.

Співачка Світлана Лобода з 2014 року жила та працювала в росії. Втім, після початку повномасштабної війни в Україні, артистка відразу покинула країну-терористку та виступила проти війни.

Зараз співачка активно допомагає Україні, збирає кошти для ЗСУ та змінює напрямок своєї творчості. Так, співачка вже встигла випустити пісню українською мовою “Два незнайомці”, яка стала справжнім хітом. 3 лютого має вийти ще одна україномовна пісня співачки під назвою “По-українськи”.

Нещодавно Лобода зробила анонс своєї нової пісні у своєму Інстаграм-блозі. Співачка опублікувала фото, де вона позує в українській вишиванці, білому піджаку та з традиційним червоним намистом. Співачка створила досить сучасний український образ.

Бо дух свободи у кожній клітинці,

Ми кожного із вас зустрінемо по…

, – підписала фото Світлана рядками зі своєї пісні.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати новий допис Лободи, прихильники не можуть дочекатися виходу нової пісні.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Світлана, дякуємо Вам за все. Ви-чудова”;
  • “Наша красуня”;
  • “Вам дуже личить”;
  • “Вже не терпиться почути цей шедевр”;
  • “Дуже круто і красиво”;
  • “Дуже вишукано”.

Нагадаємо, в недавньому інтерв’ю Світлана Лобода зізналася, що шкодує про те, що 8 років жила та працювала в росії. Співачка зізнається, що не вникала в політику та не розуміла всю масштабність конфлікту росії та України. Втім, після повномасштабного вторгнення все стало очевидно і співачка без вагань назавжди покинула росію.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.