Бабуся Каті Осадчої показала дитяче фото телеведучої: дружина Горбунова колись була білявкою

Сьогодні відома українська телеведуча вражає почуттям стилю та вмінням вдало комбінувати епатажні елементи одягу. Іконою стилю Катерина Осадча зростала з самого дитинства

Хоча багато представників шоубізнесу не полюбляють демонструвати свої родини в публічному просторі, відома українська телеведуча Катерина Осадча часто згадує найрідніших на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість приділяє особливу увагу своїм дітям та чоловіку, батькам, а також бабусі.

Цього разу в особистому блозі Катерини Осадчої з’явилась мила Інстаграм-історія, на якій зірка продемонструвала своє дитяче фото. За словами української ведучої, її бабуся зберігає всі знімки з дитинства зірки. Одним з таких знаменитість вирішила поділитись зі своїми підписниками.

Катерина Осадча поділилась зі своїми підписниками милим фото з дитинства
Катерина Осадча поділилась зі своїми підписниками милим фото з дитинства

На опублікованій в особистому блозі відомої української телеведучої фотографії зірка яскраво усміхається, тримаючи в руках ляльку. Одягнена Катерина Осадча у красиву сукню червоного кольору з білим мереживним коміром. У дитинстві дружина Юрія Горбунова носила чубчик, а її волосся було світлого білявого кольору.

Схоже, батьки та рідні Катерини Осадчої з самого дитинства прищеплювали зірці відмінне почуття стилю. Загалом дитячий образ маленької зірки виглядав стримано, без надлишку, але разом з тим – стильно.

Українська телеведуча Катерина Осадча показала дитячу фотографію
Українська телеведуча Катерина Осадча показала дитячу фотографію

Майбутня зірка зростала, а разом з тим зростав і її потяг одягатись за останнім покликом моди. Так, наприклад, 1998 року Катерина Осадча працювала фотомоделлю в Японії, а її тодішні образи вражають новаторством та незвичністю.

Хоча ні для кого з українців не є секретом той факт, що українська ведуча завжди полюбляла епатажні та часом, у хорошому сенсі, дивакуваті наряди, в Японії молода Катерина Осадча перевершила сама себе.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча в юності була моделлю в Японії
Відома українська телеведуча Катерина Осадча в юності була моделлю в Японії

Варто нагадати, що саме завдяки своєму почуттю стилю та незвичайному творчому мисленню українська телеведуча змогла стати такою відомою. Свого часу зірка, завдяки капелюшкам та цікавим образам, буквально стала іконою моди на українському телебаченні.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.