Леся Нікітюк приголубила Віктора Павліка на своєму декольте: 57-річний чоловік Репяхової знайшов новий причал

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк ніжно обійняла співака Віктора Павліка, якому дуже допоміг маленький зріст і його щока опинилась на рівні з зоною декольте Лесі.

Віктор Павлік — один з найбажаніших чоловіків української естради. За його плечима три шлюби, зараз він одружений в четвертий раз на молодій блогерці Катерині Репяховій, яка молодша на 29 років, але й інші жінки не обділяють артиста увагою.

На цей раз Віктор Павлік в своєму Інстаграм-блозі показав, як обіймався з відомою телеведучою Лесею Нікітюк. Співак постав у джинсах і вишиванці, а ведуча в бежевому шкіряному костюмі. У них велика різниця в зрості, за рахунок чого голова Віктора вдало опинилась на рівні з зоною декольте Лесі.

З туру одразу на зйомку

, – написав Павлік.

Леся Нікітюк приголубила Віктора Павліка на своєму декольте

На цій зйомці також були присутні Павло Зібров, Ольга Сумська, Віталій Борисюк. Виявилось, що Віктора Павліка та інших артистів запросили в нове шоу “Є питання?” на Новому каналі з ведучою Лесею Нікітюк. Це шоу-гра, де учасники будуть відповідати на різні цікаві питання. Формат запозичений з американського телебачення.

Дружина-блогерка Віктора Павліка Катерина Репяхова розповідала підписникам, що разом з чоловіком буде на зйомці, але в кадрі дівчина не засвітилась.

Нагадаємо, співак одружився на Каті в 2020 році після декількох років таємного роману. Вони почали зустрічатись, коли артист був в третьому шлюбі з Ларисою Созаєвою, але Репяхова не вважає себе розлучницею і впевнена, що чоловіка просто так неможливо увести з сім’ї. У зіркового подружжя в 2021 році народився син Михайлик, з його вихованням Репяховій допомагає мама, теща Віктора Павліка. Її Катерина перевезла з Дніпра, коли завагітніла і зняла квартиру в тому ж районі, де вони живуть з чоловіком.