Шикарні будинки і машини Оксани Марченко, які їй більше не належать: жила в Україні на широку ногу

Раніше популярна та в минулому шанована телеведуча жила на широку ногу. Пригадуємо, що залишила після втечі з України скандально відома дружина Медведчука

Скандально відома телеведуча Оксана Марченко раніше користувалась особливою популярністю та визнанням серед шанувальників. Проте, коли напруга навколо її чоловіка Віктора Медведчука почала зростати, зірка прийняла логічне рішення люблячої дружини, яке, зрештою, стало фатальним для її кар’єри.

Після початку повномасштабної війни на території суверенної України Оксана Марченко перебувала на другій хвилі своєї слави. Втім, якщо раніше на неї дивились з захопленням, то тепер українці зробили ведучу головною героїнею Інтернет-приколів. Після обміну Віктора Медведчука Оксана Марченко втекла з України разом з ним.

Востаннє Медведчука та Марченко помічали в Криму
Востаннє Медведчука та Марченко помічали в Криму

Втім, тікаючи з країни, зіркове подружжя залишило тут не лише совість й повагу, а й нерухомість, автомобілі тощо. Хоча сумнівів у тому, що в росії подружжя також знайде “скромний куточок”, немає, не можна заперечувати, що в Україні Медведчук і Марченко жили на широку ногу.

Периметр будинку, в якому раніше жило зіркове подружжя, завжди патрулювалось приватною службою охорони. Ба більш, коли журналісти жадали сфотографувати будинок з вулиці, охоронці забороняли це робити, виправдовуючись розпорядженням власників.

Фотографія будинку від телепрограми Схеми
Фотографія будинку від телепрограми Схеми

Також у Віктора Медведчука в Україні був маєток у Пущі-Водиці, а зведений він так, що до нього неможливо наблизитись без перетину так званого КПП.

Маєток Медведчука в Пущі-Водиці
Маєток Медведчука в Пущі-Водиці
План цокольного поверху маєтку Медведчука
План цокольного поверху маєтку Медведчука
План першого та другого поверхів
План першого та другого поверхів
План третього поверху
План третього поверху

Загалом у маєтку можна знайти церкву, бар, перукарню, масажну кімнату, басейн, картиносховище. Якщо говорити про авто Оксани Марченко, то одного разу карма таки наздогнала скандальну ведучу. 2018 року автомийник викрав автомобіль зірки, Mercedes G-Class, аби покататись та розбив його.

Фото з місця події
Фото з місця події

Крім того, у лютому 2021 року Оксана Марченко осоромилась через анонс “авторського кіно”, в якому на машині BMW з номерами “Паломниця” їде ставити свічку до церкви.

BMW Оксани Марченко зі скандальними номерами
BMW Оксани Марченко зі скандальними номерами

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.