Високий хвіст і чуб на бік: Нікітюк на новому фото перетворилась у відому американську співачку Аріану Гранде

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк скопіювала образ американської співачки Аріани Гранде. На опублікованому фото зірок майже неможливо відрізнити одну від одної

Популярна українська телеведуча стала популярною завдяки участі в гумористичному проєкті “Розсміши коміка”. Тоді знаменитість продемонструвала свою акторську харизму всій країні, що стало поштовхом у її кар’єрі. Пізніше знаменитість була ведучою тревел-шоу “Орел і Решка”, а також в дуеті з Сергієм Притулою вела шоу “Хто зверху?”.

Відома українська телеведуча показала фото, на якому схожа на Аріану Гранде
Відома українська телеведуча показала фото, на якому схожа на Аріану Гранде

Зараз зірка веде власну програму “Ле Маршрутка”, а у вільний час активно займається особистим блогом. Так, нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість показала фотографію “при повному параді”.

На кадрі знаменитість позує з красивим вечірнім макіяжем, високим хвостиком, чубчиком на бік і загадковим поглядом. На симпатичне бра українська телеведуча накинула пухнасту шубку, а на шиї зірки красувалась стильна прикраса. Нову фотографію Леся Нікітюк підписала не менш загадково – “Ще один день”.

Леся Нікітюк зачарувала новим образом на фото у своєму блозі
Леся Нікітюк зачарувала новим образом на фото у своєму блозі

Варто зазначити, що крім схожої зачіски та загального амплуа, що нагадує американську співачку, зірки й зовнішньо чимось схожі одна на одну. Якщо порівняти фото української телеведучої Лесі Нікітюк та американської співачки Аріани Гранде, можна побачити спільні риси зовнішності.

Леся Нікітюк та Аріана Гранде дійсно мають щось спільне
Леся Нікітюк та Аріана Гранде дійсно мають щось спільне

Нагадаємо, що нещодавно відома українська телеведуча повідомила хороші новини. Зірка стала ведучою нового телепроєкту “Є питання?” на Новому каналі. Знаменитість заінтригувала анонсом шоу, в якому виступатиме єдиною ведучою. Варто зазначити, що для знаменитості ця подія є новою сходинкою в кар’єрі, оскільки раніше зірка вела телепередачі в дуеті зі своїми зірковими колегами.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.