facebook

Павло Зібров забув про свою дружину Марину в компанії Лесі Нікітюк: пригорнувся до довгоногої телеведучої

Відомий український артист Павло Зібров опублікував на своїй сторінці в Інстаграм неоднозначне фото з молодою красунею Лесею Нікітюк. Співака все частіше бачать в компанії молоденьких дівчат.

Відомий український артист Павло Зібров – примірний сім’янин. Він вже майже 30 років живе в шлюбі з дружиною Мариною і досі у всіх інтерв’ю розповідає, як кохає свою обраницю.

Втім, останнім часом співак все частіше з’являється в компанії молодих дівчат. Не так давно публіка обговорювала відео співака з молодою співачкою Анною Трінчер, де він грайливо до неї залицяється. А на цей раз Зібров оприлюднив фото з довгоногою телеведучою Лесею Нікітюк.

На фото Леся стояла і позувала у камеру в той час, як Зібров пригорнувся до неї збоку, прикрив очі і ледь не занурився обличчям у її волосся.

Павло Зібров забув про свою дружину Марину в компанії Лесі Нікітюк
Павло Зібров забув про свою дружину Марину в компанії Лесі Нікітюк

В підписі до фото артист пояснив, що фото було зроблене на зйомках нового шоу, яке зовсім скоро вийде на телеекрани.

Вже скоро на Новому каналі программа в якій об’єднали артистів, блогерів, волонтерів, військових та багатьох відомих людей різних професій, щоб поставити єПитання!

Був дуже радий бачити колег, в наші часи кожна зустріч дуже цінна!

, – написав Павло Зібров, додавши ще декілька світлин зі зйомок.

До слова, нещодавно Павло Зібров дав інтерв’ю на телеканалі СТБ, де розповів про свою першу дружину, зя кою він розлучився понад 30 років тому. Так, чоловік розповів, що його перша дружина Тетяна зрадила йому, коли він був в армії. Цей факт і став причиною розлучення. Втім, Павло не ображається на колишню дружину і навіть їй вдячний. Зібров зізнається, що якби тоді не розлучився і не зустрів свою нинішню дружину Марину, то не став би тим, ким є зараз. Саме Марина стала тим самим поштовхом та мотивацією, щоб змінити життя та досягти успіху на українській сцені.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.