Павло Зібров забув про свою дружину Марину в компанії Лесі Нікітюк: пригорнувся до довгоногої телеведучої

Відомий український артист Павло Зібров опублікував на своїй сторінці в Інстаграм неоднозначне фото з молодою красунею Лесею Нікітюк. Співака все частіше бачать в компанії молоденьких дівчат.

Відомий український артист Павло Зібров – примірний сім’янин. Він вже майже 30 років живе в шлюбі з дружиною Мариною і досі у всіх інтерв’ю розповідає, як кохає свою обраницю.

Втім, останнім часом співак все частіше з’являється в компанії молодих дівчат. Не так давно публіка обговорювала відео співака з молодою співачкою Анною Трінчер, де він грайливо до неї залицяється. А на цей раз Зібров оприлюднив фото з довгоногою телеведучою Лесею Нікітюк.

На фото Леся стояла і позувала у камеру в той час, як Зібров пригорнувся до неї збоку, прикрив очі і ледь не занурився обличчям у її волосся.

Павло Зібров забув про свою дружину Марину в компанії Лесі Нікітюк
Павло Зібров забув про свою дружину Марину в компанії Лесі Нікітюк

В підписі до фото артист пояснив, що фото було зроблене на зйомках нового шоу, яке зовсім скоро вийде на телеекрани.

Вже скоро на Новому каналі программа в якій об’єднали артистів, блогерів, волонтерів, військових та багатьох відомих людей різних професій, щоб поставити єПитання!

Був дуже радий бачити колег, в наші часи кожна зустріч дуже цінна!

, – написав Павло Зібров, додавши ще декілька світлин зі зйомок.

До слова, нещодавно Павло Зібров дав інтерв’ю на телеканалі СТБ, де розповів про свою першу дружину, зя кою він розлучився понад 30 років тому. Так, чоловік розповів, що його перша дружина Тетяна зрадила йому, коли він був в армії. Цей факт і став причиною розлучення. Втім, Павло не ображається на колишню дружину і навіть їй вдячний. Зібров зізнається, що якби тоді не розлучився і не зустрів свою нинішню дружину Марину, то не став би тим, ким є зараз. Саме Марина стала тим самим поштовхом та мотивацією, щоб змінити життя та досягти успіху на українській сцені.

Схожі статті

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

У вас є 2 моркви? Приготуйте цей швидкий і смачний салат “Бюджетний”: актуальний рецепт у наш непростий час

Бувають моменти, коли в холодильнику просто не виявляється достатньо продуктів. Але не залишатися ж голодним. А у вас є дві морквини? Сьогодні ми підготували два простих і бюджетних рецепти салату.