Наймодніші варіанти стрижки боб-каре 2023: як у Олени Зеленської, Аніти Луценко і дружини Винника Таюне (ФОТО)

Відомі українські красуні похизувались цікавими варіантами модної 2023 року зачіски – боб-каре. Пропонуємо подивитись фото та надихнутись на цікаві перевтілення

Зачіска має властивість кардинально змінювати не лише образ, а й загалом зовнішній вигляд людини. Вдала стрижка та укладка роблять акцент на природній красі та перевагах зовнішності. Тим часом невдалі зачіски можуть засмутити свого власника та на деякий час змусити підбирати волосся, аби приховати наслідки походу до перукаря.

Цього сезону в тренді зачіска боб-каре. Цю зачіску носили жінки ще за часів Стародавнього Єгипту та середньовічної Європи, а в 20-х роках минулого століття таку стрижку робили модниці. Тепер зачіска знову повертається на топові позиції.

Пропонуємо пригадати, як виглядають найвідоміші українські красуні з такою стрижкою. Якщо ви давно хотіли змінити зачіску, але не могли вигадати, яку саме хочете зробити, варто надихнутись наступними фотографіями.

Аніта Луценко

Відома українська спортсменка полюбляє коротке волосся. Саме тому Аніта Луценко майже завжди ходить з класичним варіантом боб-каре – коротка заокруглена на кінчиках стрижка. Знаменитості безперечно пасує такий образ.

Аніта Луценко з трендовою зачіскою
Аніта Луценко з трендовою зачіскою

Таїсія Сватко

На відміну від Аніти Луценко, таємна дружина Олега Винника надає перевагу довгому волоссю. Знаменитість рідко можна побачити з короткою зачіскою, але так Таюне доводить популярну думку – стрижка кардинально змінює людину.

Таїсія Сватко з короткою зачіскою
Таїсія Сватко з короткою зачіскою

Олена Зеленська

А ось перша леді України є палкою прихильницею подовженого каре. Дружина чинного українського президента часто носить зібране волосся, проте укладки з розпущеним також користуються популярністю. Ось декілька прикладів вдалої укладки в форматі подовженого боб-каре.

Олена Зеленська з подовженим каре
Олена Зеленська з подовженим каре

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".