73-річна Алла Пугачова показала дочку від сурогатної матері: краса дівчинки вразила публіку (ФОТО)

Російська Примадонна Алла Пугачова має дітей від сурогатної матері. Подарувати їй і гумористу Максиму Галкіну щастя стати батьками змогла інша жінка.

Відома російська співачка Алла Пугачова на початку своєї кар’єри народила дочку Христину Орбакайте, яка пішла по її стопах і також стала артисткою. З її батьком Примадонна розлучилась, а потім вийшла заміж за Філіпа Кіркорова. В цьому шлюбі дітей на світ не з’явилось.

Наступним ще більш молодшим чоловіком Алли Пугачової став гуморист Максим Галкін. Іронія долі така, що саме Кіркоров познайомив дружину з ним. Публіка дуже обговорювала і засуджувала зіркову пару через те, що у них велика різниця в віці, яка становить майже 30 років. Не зважаючи на критику, Галкін і Пугачова чхати хотіли на хейт і вже багато років вони щасливі разом.

Як виглядають діти Пугачової і Галкіна
Як виглядають діти Пугачової і Галкіна

В 2013 у Алли Борисівни і Максима народились діти, близнята Ліза і Гаррі. Як виявилось, їх народила сурогатна матір, але в інтерв’ю Примадонна заявляла, що її організм дозволяв їй самій народити, однак через небезпеку виношування вагітності в такому віці лікарі не дали їй це зробити. Тому артистка знайшла спосіб зробити коханого чоловіка батьком, ще в молодості вона зберегла свої яйцеклітини, які стали матеріалом для зачаття. Біологічно мама і тато Лізи та Гаррі — це Алла і Максим.

В Інстаграм-блозі Галкін нещодавно поділився фото своїх чарівних дівчат. На знімку Алла Пугачова в тотал-блек луці і з розпущеним волоссям позувала, обійнявши Лізу в модній шкільній формі. Краса спадкоємиці Примадонни приголомшила користувачів Мережі. Вони відмітили, що дівчинка росте дуже гарною і схожа на справжню принцесу.

73-річна Алла Пугачова показала дочку від сурогатної матері

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Пугачова більше не живуть в росії. Зіркова пара не підтримує путінський режим і його наслідки для України, тому вони всією сім’єю переїхали в Ізраїль.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.