Вагітна? Світлана Лобода показала свій живіт в лосинах з високою талією. Виділяється дуже помітно

Українська співачка Світлана Лобода викликала обговорення в Мережі, показавши фото в лосинах та майці. Завжди струнка співачка засвітила округлий живіт на фото.

40-річна українська співачка Світлана Лобода із тих артисток, які вважають за краще приховувати своє особисте життя. Відомо, що співачка жила у цивільному шлюбі з хореографом Андрієм Царем, у 2011 році у них народилася донька Євангеліна. Цікаво, що свою вагітність Лобода успішно приховувала до останнього.

Так було і коли співачка завагітніла вдруге. Весною 2018 року Світлана вразила прихильників кліпом, де вона знялася, будучи на останніх місяцях вагітності. Публіка навіть не підозрювала, що співачка вагітна, аж поки вона сама відкрито це не показала. До речі, хто батько другої доньки Світлани, зірка досі приховує.

Светлана Лобода с дочкою
Світлана Лобода з донькою Євангеліною

Нещодавно в Мережі почали поговорювати, що 40-річна Світлана Лобода вагітна втретє. Такі чутки з’явилися після того, як співачка опублікувала фото з репетиції концертного номеру. На знімку артистка позувала у чорних облягаючих лосинах та чорній майці. Саме на цьому знімку прихильники співачки помітили у неї кругленький животик. Чи то Світлана прийняла невдалу позу, чи дійсно у неї округлились форми через вагітність, наразі невідомо.

Світлана Лобода показала свій живіт в лосинах з високою талією
Світлана Лобода показала свій живіт в лосинах з високою талією

Варто відзначити, що Лобода завжди відрізнялася підтягнутою фігурою і ніколи не мала зайвої ваги.

До слова, 3 лютого Світлана Лобода випустила нову україномовну пісню “По-українськи”. В пісні співачка звернулася до окупантів і заявила, що кожен, хто причетний до війни в Україні, понесе розплату.

Ось декілька рядків із нової пісні Світлани Лободи:

Ніколи не пробачимо, ніколи не забудемо

Ви так підступливо напали, а ми не відступимо

Бо дух свободи у кожній клітинці

Ми кожного із вас зустрінемо по-українськи

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.