У кого більше лапочок-донечок: Андрій Доманський, Анатолій Анатоліч, Дядя Жора та інші багатодітні татусі

Українські знаменитості довели, що поєднувати успішну кар'єру та виховання дітей у щасливій родині – можливо. Пригадуємо, хто з відомих чоловіків виховує найбільше донечок

Попри завантажений робочий графік, велику кількість відряджень та чималу кількість стресових ситуацій, українські знаменитості залишаються хорошими батьками. Пригадуємо, хто з зірок виховує найбільше донечок.

Андрій Доманський

Відомий український ведучий хизується успіхом не лише в професійній діяльності, а й в особистому житті. Знаменитість виховує шістьох дітей від трьох різних жінок, серед яких – Лідія Таран. У першому шлюбі на світ з’явились син Василь і донька Лада.

У стосунках з Лідією Таран чоловік став батьком доньки Василини. Втретє чоловік почав стосунки з жінкою, яка вже 10 років є його дружиною. Разом вони виховують спільних доньок Кіру та Віру, а також – сина Марини Доманської від колишнього шлюбу.

Діти Андрія Доманського
Діти Андрія Доманського
Андрій Доманський з молодшою донькою
Андрій Доманський з молодшою донькою

Анатолій Анатоліч

В українського телеведучого, на відміну від його зіркових колег, спокійне та щасливе особисте життя. Відомий ведучий та його дружина Юла виховують трьох дітей – доньок Алісу та Лоліту, а також сина Ніла.

Анатолій Анатоліч з доньками та вагітною сином дружиною
Анатолій Анатоліч з доньками та вагітною сином дружиною

Дядя Жора

Український шоумен і відомий телеведучий разом з дружиною Наталею виховують трьох донечок. 2017 року народилась молодша дитина Вадима Мичковського. Загалом багатодітний татусь не втомлюється висловлювати любов до Уляни, Устини та Аміни.

Доньки Дяді Жори
Доньки Дяді Жори

Мохаммад Захур

2003 року відомий пакистанський мільярдер одружився з українською співачкою Камалією, з якою вони стали батьками двох чудових доньок – 9-річних двійнят Арабелли та Мірабелли. Про дівчаток знають чи не всі шанувальники зіркової пари, проте не кожен підозрює, що насправді в Арабелли та Мірабелли є старша сестра та брат.

Діти Мохаммада Захура
Діти Мохаммада Захура

До зустрічі з українською співачкою Мохаммад Захур перебував у шлюбі з жінкою, яка подарувала чоловікові двох дітей – доньку Тетяну та сина Армана. На жаль, фото старшої доньки мільярдера у вільному доступі немає.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.