Як виглядає невістка Софії Ротару і зять Алли Пугачової: українка з боб-каре і американський бізнесмен

Ротару та Пугачова зуміли досягти такого успіху, що шанувальники почали цікавитись не лише їхнім життям, а й тим, як живуть та кого кохають їхні діти. Розповідаємо про зіркових зятя і невістку

Свого часу Софія Ротару та Алла Пугачова досягли буквально шаленого успіху. Знаменитості збирали мільйони шанувальників на своїх концертах, а їхні пісні фанати заслуховували “до дір”. Особисте життя знаменитостей не менш цікаве, ніж професійне. Наприклад, Алла Пугачова зараз перебуває у щасливих стосунках з Максимом Галкіним. Попри постійну критику через велику різницю у віці, зірки почуваються дуже щасливими разом.

Софія Ротару була в шлюбі з Анатолієм Євдокименком з 1968 до 2002 року, поки закоханих не розлучила смерть. Відомий український музикант помер, не витримавши третього інсульту.

У кожної з легендарних артисток є діти, які свого часу подарували їм зіркових онуків. Пропонуємо пригадати, кого покохали діти Ротару та Пугачової.

Невістка Софії Ротару

Єдиний син відомої української артистки зустрів своє кохання ще в юності. Тоді Руслан Євдокименко покохав красуню Світлану, з якою одружився після двох років стосунків. Софія Ротару одразу вподобала вибір сина, оскільки дружина Євдокименка була не просто красивою жінкою, а й доброю та щирою людиною.

Руслан Євдокименко з дружиною
Руслан Євдокименко з дружиною
Як виглядає невістка Софії Ротару
Як виглядає невістка Софії Ротару

У шлюбі зі Світланою Руслан Євдокименко вдвічі став батьком. Зіркова пара виховала 28-річного сина Анатолія та 21-річну Софію. Діти були названі на честь своїх відомих бабусі та дідуся – Анатолія Євдокименка та Софії Ротару.

Зять Алли Пугачової

Донька відомої російської співачки Христина Орбакайте перебувала в шлюбі тричі. З двома чоловіками зірка вирішила офіційно не реєструвати свої стосунки, а ось зі своїм першим офіційним коханим знаменитість по-справжньому стала щасливою.

Першим коханням зірки став Володимир Пресняков, з яким Орбакайте почала будувати стосунки ще у 16 років. Пізніше знаменитості розійшлись, за чутками, через зраду чоловіка, а донька Пугачової почала стосунки з чеченським бізнесменом Русланом Байсаровим. Втім, цей союз також не протримався довго.

Перший цивільний чоловік Христини Орбакайте
Перший цивільний чоловік Христини Орбакайте
Другий цивільний чоловік Орбакайте
Другий цивільний чоловік Орбакайте
Зять Алли Пугачової
Зять Алли Пугачової

З третім офіційним чоловіком, дантистом і підприємцем Михайлом Земцовим, Христина Орбакайта вступила в шлюб 2005 року.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.