Як виглядає невістка Софії Ротару і зять Алли Пугачової: українка з боб-каре і американський бізнесмен

Ротару та Пугачова зуміли досягти такого успіху, що шанувальники почали цікавитись не лише їхнім життям, а й тим, як живуть та кого кохають їхні діти. Розповідаємо про зіркових зятя і невістку

Свого часу Софія Ротару та Алла Пугачова досягли буквально шаленого успіху. Знаменитості збирали мільйони шанувальників на своїх концертах, а їхні пісні фанати заслуховували “до дір”. Особисте життя знаменитостей не менш цікаве, ніж професійне. Наприклад, Алла Пугачова зараз перебуває у щасливих стосунках з Максимом Галкіним. Попри постійну критику через велику різницю у віці, зірки почуваються дуже щасливими разом.

Софія Ротару була в шлюбі з Анатолієм Євдокименком з 1968 до 2002 року, поки закоханих не розлучила смерть. Відомий український музикант помер, не витримавши третього інсульту.

У кожної з легендарних артисток є діти, які свого часу подарували їм зіркових онуків. Пропонуємо пригадати, кого покохали діти Ротару та Пугачової.

Невістка Софії Ротару

Єдиний син відомої української артистки зустрів своє кохання ще в юності. Тоді Руслан Євдокименко покохав красуню Світлану, з якою одружився після двох років стосунків. Софія Ротару одразу вподобала вибір сина, оскільки дружина Євдокименка була не просто красивою жінкою, а й доброю та щирою людиною.

Руслан Євдокименко з дружиною
Як виглядає невістка Софії Ротару

У шлюбі зі Світланою Руслан Євдокименко вдвічі став батьком. Зіркова пара виховала 28-річного сина Анатолія та 21-річну Софію. Діти були названі на честь своїх відомих бабусі та дідуся – Анатолія Євдокименка та Софії Ротару.

Зять Алли Пугачової

Донька відомої російської співачки Христина Орбакайте перебувала в шлюбі тричі. З двома чоловіками зірка вирішила офіційно не реєструвати свої стосунки, а ось зі своїм першим офіційним коханим знаменитість по-справжньому стала щасливою.

Першим коханням зірки став Володимир Пресняков, з яким Орбакайте почала будувати стосунки ще у 16 років. Пізніше знаменитості розійшлись, за чутками, через зраду чоловіка, а донька Пугачової почала стосунки з чеченським бізнесменом Русланом Байсаровим. Втім, цей союз також не протримався довго.

Перший цивільний чоловік Христини Орбакайте
Другий цивільний чоловік Орбакайте
Зять Алли Пугачової

З третім офіційним чоловіком, дантистом і підприємцем Михайлом Земцовим, Христина Орбакайта вступила в шлюб 2005 року.