Чоловічий піджак поверх білизни та мокра укладка: Тіна Кароль одяглася в речі Дана Балана (ФОТО)

Розкішна українська поп-діва Тіна Кароль здивувала прихильників зухвалим образом з чоловічим піджаком поверх білизни та модною мокрою укладкою.

Тіну Кароль мільйони фанатів називають іконою стилю. Її фірмові довгі біляві локони, нюдовий макіяж і вишукані сукні закріпились за нею назавжди, але артистка любить експериментувати і створювати нові образи на фотосесіях.

На цей раз співачка виставила фото в чоловічому піджаку поверх білизни з зачіскою в ефекті мокрого волосся та неяскравим макіяжем з гарно підведеними віями.

Girls power у дії! Перші комплекти утеплення для наших захисниць вже в дорозі. Дякую усім, хто небайдужий та поріч пліч-о-пліч

, – написала Тіна.

Кароль має на увазі благодійну ініціативу, яка направлена на закупівлі термобілизни для українських жінок в ЗСУ. Артистка спільно з модним брендом One by One випустила колекцію теплого одягу і стала обличчям рекламної кампанії.

Тіна Кароль власноруч утеплює жінок на фронті, які служать в ЗСУ
Тіна Кароль власноруч утеплює жінок на фронті, які служать в ЗСУ

Прихильники в Інстаграм-блозі знаменитості написали, яка вона гарна і відмітили, що цей піджак в чоловічому стилі міг би бути піджаком молдавського артиста Дана Балана. Декілька років українській співачці приписували роман з Даном після того, як вони фліртували в проекті “Голос країни”. Їм вже вигадали цілу історію кохання, але після завершення шоу музиканти перестали з’являтись разом в кадрі і в житті, а продюсер Володимир Завадюк проговорився, що все це було за сценарієм, але потім взяв назад свої слова через бурхливу реакцію публіки.

Чому Дан Балан покинув Тіну Кароль: вся правда про стосунки артистів та справжню дружину молдавського мачо
Тіна Кароль одягла чоловічий піджак Дана Балана

Нагадаємо, єдиний чоловік, чий піджак могла одягнути Тіна Кароль був її покійний коханий Євген Огір. В 2013 році він помер від онкологічного захворювання. З тих пір артистка нікого іншого не знаходила.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.