У 90-их гурт “Аква Віта” збирав стадіони: чи можливе воз’єднання дуету, чи “тепер усе інакше”

Колись пісні гурту "Аква Віта" лунали з кожної праски, а молодь 90-их знала слова кожного хіту напам'ять. На жаль, учасники дуету Ігор Балан та Ірина Філатова розсварилися і довгих 17 років не розмовляли один з одним. Чи можливе примирення і поновлення спільних виступів у сучасних реаліях?

Парубок і дівчина з тодішнього Кіровограда наробили чимало шереху в шоубізі 90-их років. Єдиною можливістю просунутися на той час була програма Анжеліки Рудницької “Територія А”. От Ігор з Іриною і скористалися цією можливістю, здобувши мегапопулярність.

Так виглядали учасники гурту Аква Віта за часів популярності

Коли Балан з Філатовою побили горщики, то не розмовляли 17 років. З’ясувалося, що поодинці вони взагалі нікому не потрібні. Ігорю довелося писати музику й робити аранжування для інших виконавців. Він намагався відновити “Аква Віту” з іншою солісткою, але з цього вийшов пшик.

Ірина взагалі на деякий час відмовилася від співів і стала стюардесою. Навіть багатенького мусульманина собі пригледіла у літаку. Але одруження не принесло нічого, окрім розчарування. Коли повернулася до Кіровограда (нині Кропивницький), мала намір поновити музичну кар’єру. Ходила на “Голос країни”, “Х Фактор”, та їй не вдалося вразити зіркових тренерів.

Так виглядають Ігор й Ірина зараз

У 2019 році гурт об’єднався у первинному стані, щоб попрацювати на одного з кандидатів. Вадим Гуцул балотувався в депутати від Новомиргорода, а оскільки є троюрідним братом Ігоря Балана, попрохав земляків підтримати його. Але навіть тут далися взнаки колишні образи. Ігор з Іриною стояли по різні боки сцени і намагалися не дивитися один на одного.

Можна вважати, що кар’єра Балана склалася більш вдало, ніж його напарниці. Він багато співпрацює з українськими зірками. А нещодавно разом з Анжелікою Рудницькою випустили ремікс пісні “Вірю”. Композицію було написано ще у 2014 році. У першому кліпі разом зі співачкою знявся Микола Тихонов, кіборг із Донецького аеропорту. У реаліях сьогодення трек набув нових сенсів.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.