Співачка Женя Власова була на межі життя і смерті: чи підтримали екс-чоловік Костюк і кум Меладзе у скруті

Женя Власова полюбляє висувати претензії колишньому чоловіку Дмитру Костюку, що погано піклується про донечку, та куму Костянтину Меладзе, що не зателефонував під час хвороби. Напевно, ображається на чоловіків ще й за те, що не взяли до свого гурту "ВІА Гри".

Прихильники з завмиранням серця слідкували за перебігом стану здоров’я улюбленої співачки Жені Власової. І хоча згодом зірка відхрестилася від онкології, всі чудово пам’ятали її голомозою, що свідчить про проходження курсу хіміотерапії. Це вже потім Євгенія втрапила до лікарні з непрохідністю кишківника й подякувала усім, хто допоміг у лікуванні, не забувши пошпетити Костюка з Меладзе.

Так виглядала Женя Власова під час хвороби

У 43 роки Женя прийшла на шоу Танці з зірками, ставши до пари з хореографом Максом Леоновим і продемонструвавши чудову фізичну форму. А за кілька років до цього знаменитість зазнала чималих проблем зі здоров’ям.

Узагалі Власовій не позаздриш. Самотній матусі довелося пережити кілька операцій на кишківнику в 2017 році. Мама Жені хвилювалася, що дасться взнаки пересилений раніше рак. На щастя, цього не сталося, хоча в реанімації співачці довелося провести деякий час.

Женя Власова з двома співпродюсерами ВІА Гри – чоловіком і кумом

Усі, кого хвилювала доля знаменитості, допомогли фінансово. Продюсери “ВІА Гри”, дізнавшись про тяжкий стан Жені, також не відмовили у допомозі. От тільки телефонного дзвінка зі словами підтримки ні від колишнього благовірного, ні від хрещеного її донечки Ніни Власова так і не дочекалася. Образи на співпродюсерів жіночого гурту у Євгенії залишилися давні. Дмитро не захотів її брати до “ВІА Гри”. А з Костянтином вони почали співпрацю, та потім композитор підступно записав дует з Ані Лорак.

У 31 рік у співачки діагностували рак. А у 39 знову з’явилися проблеми. Причому після операції стан зірки значно погіршився і її перевели до реанімації. Непрохідність кишківника була спричинена спайками, що утворилися під час попереднього хірургічного втручання. Тож за два тижні Жені довелося зробити цілих 4 операції.

З шоубізу довелося піти. Власова втямила, щоб утриматися на плаву будь-якій співачці потрібне міцне чоловіче плече. Але бути коханкою впливової людини вона не згодна, тому завершила співочу кар’єру.

Схожі статті

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.

З цим тістом тонкі млинці виходять смачні та ніколи не порвуться: всі, хто пробував тепер випрошують рецепт

Приготувати тонкі та ароматні млинці інколи може здаватися завданням із зірочкою. Проте завдяки правильному підбору інгредієнтів та техніці, смаження млинців можна перетворити у приємну справу.

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.