Білик на тлі чуток про возз’єднання з ексом Коляденком заінтригувала фото з каблучкою: “Що у мене на руці?”

Відома українська співачка Ірина Білик поділилась симпатичним фото з шикарним букетом квітів та каблучкою на пальці. Зірка зізналась, хто насправді подарував їй прикрасу

Нещодавно на особистій сторінці відомої української співачки Ірини Білик з’явився допис з фотографією, на якій зірка позувала в салоні своєї автівки. В руках знаменитості був красивий букет квітів, а на її пальці красувалась велика каблучка, сплетена з бісеру. Схоже, артистка випередила хід думок своїх шанувальників та завчасно запропонувала їм відгадати, хто подарував їй прикрасу.

На опублікованій фотографії знаменитість усміхнулась на камеру та показала “зайчика” на знак вітання зі своїми фанатами. Помітивши перстень на руці зірки та прочитавши запитання Білик в описі до нового кадру, шанувальники почали гадати, хто ж міг стати загадковим кавалером української співачки.

Ірина Білик заінтригувала останнім фото на особистій сторінці
Ірина Білик заінтригувала останнім фото на особистій сторінці

Насправді шанувальники знаменитості довго не гадали, хто ж міг подарувати Ірині Білик симпатичну прикрасу. Так, майже одноголосно прихильники висловились про те, що перстень співачці подарував її колишній бойфренд і колега Дмитро Коляденко.

Втім, пізніше з’ясувалось, що каблучку знаменитості подарувала дівчинка, яка сама плела прикрасу – про це повідомила у коментарях до свого нового допису сама Ірина Білик. Ймовірно, знаменитість мала на увазі свою шанувальницю.

Українська співачка зізналась, хто подарував їй каблучку, яку вона засвітила на фото
Українська співачка зізналась, хто подарував їй каблучку, яку вона засвітила на фото

Нагадаємо, що зі сторони шанувальників було цілком резонно запідозрити Коляденка в подібних залицяннях до артистки. Останнім часом колишні закохані часто змушують фанатів замислитись над тим, чи не почали вони стосунки знову. Так, наприклад, у грудні зірки разом поїхали у відрядження до Праги, де співачка “засвітила” обручку на правому пальці. Такими натяками знаменитості останнім часом діляться дуже часто.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.