Тетяна Єгорова називає себе таємною дружиною Андрія Миронова: написала про стосунки з актором цілу книгу

Тетяна Єгорова не дуже запам'яталася видатними ролями. Зате бестселер, в якому жінка розповіла про неземне кохання з видатним Андрієм Мироновим, викликав справжній ажіотаж. Щоправда, мало хто повірив у версію, викладену жінкою.

Тетяна Єгорова ніколи не була дружиною зірки “Діамантової руки”. Однак актриса називає себе коханою дружиною видатного митця. За її версією, вони познайомилися на репетиціях спектаклю “Над прірвою у житі”. 22-річна дівчина щойно прийшла в “Сатирикон”, і її призначили на заміну актриси, що захворіла. Тут-то у неї з сином Марії Миронової все буцімто й закрутилося.

Дивно, що після такого тривалого роману спільних фото Тетяни Єгорової і Андрія Миронова не збереглося

Це було кохання з першого погляду. Голубки відразу ж почали зустрічатися, а за 6 днів Андрій зробив зізнання. Тетяна збиралася виходити заміж за іншого, та покохавши Миронова, забула про нареченого. Андрій страшенно ревнував її до інших чоловіків і влаштовував справжні істерики на весь театр. А не одружилися вони тоді виключно через матір актора, якій Єгорова категорично не сподобалася.

Коли Таня завагітніла вперше, вони сильно посварилися. Андрій був не готовий ставати батьком, і дівчина зробила аборт. Образа була настільки сильною, що Єгорова пішла на побачення з іншим. Миронов за це ледь не з кулаками на неї накинувся – колеги ледь розборонили їх.

Щоб помститися Тетяні, Андрій одружився з Катериною Градовою, яка щойно влаштувалася в театр. Та вже за 2 місяці пошкодував про цей необачний вчинок й хотів розлучитися.

Судячи з усього, книга Тетяни Єгорової пережила кілька видань

Єгорова не могла вибачити подібного й 3 роки поспіль не розмовляла з коханим. Вона навіть помирилася з колишнім нареченим. Та згодом Миронов розлучився, і все закрутилося по другому колу. Вона знову втратила дитину. Лікарі повважали, що жінка спеціально заради цього отруїлася.

Так виглядає Тетяна Єгорова зараз

У книзі Єгорова запевняє, що це саме вона вмовила Андрія одружитися з Ларисою Голубкіною. А ще розповідає, буцімто чоловік вряди-годи підіймав на неї руку. Наостанку авторка заявила, що саме в неї на руках Миронов помер від аневризми. За життя видатного актора жінка вела щоденник, записувала його цитати, а за 12 років по смерті видала мемуари.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.