Аллі Пугачовій не пощастило з зятями доньки Орбакайте: одного зловила на гарячому, інший розпускав кулаки

Аллі Пугачовій ніколи було займатися вихованням старшої доньки Христини. От і отримала халепу, щойно дівчина досягла підліткового віку. Щось подібне Примадонні доведеться пережити ще раз, коли підросте Ліза. А поки що згадаємо, як А.Б. боролася з зятями.

Володимир Пресняков

Христині Орбакайте було зовсім небагато років, коли вона закохалася у Преснякова-молодшого. Молодик тоді косив під Майкла Джексона і був мрією всіх дівчаток. От Христя й не витримала. Володя запросив фанатку поїхати з ним на гастролі, і юнка погодилася, забувши спитатися дозволу у суворої матусі.

Алла Пугачова з колишнім зятем Володимиром Пресняковим

Алла Борисівна наздогнала потяг на автівці і хотіла забрати блудну доньку, але Пресняков не дозволив. Згодом Пугачова застала закоханих у ліжку, хоча Христині до повноліття було, ой, як далеко. Знаменитість порадилася з батьками Володимира, і гуртом вирішили не розбивати щастя дітей. Згодом Примадонна полюбила обранця доньки і навіть після розлучення дітей називала його “мій любимий зять Володька”.

Руслан Байсаров

Чимало неприємних хвилин довелося пережити Аллі Пугачовій у борні з другим зятем. Попервах жінка всіляко допомагала Руслану пробитися в московських колах, знайомлячи з потрібними людьми, та коли дізналася, що зятьок регулярно лупцює Христину, ще й носа їй зламав, вирішила добитися розлучення.

Алла Пугачова з колишнім зятем Русланом Байсаровим й онуком Дені

У відповідь Байсаров викрав сина Дені і відвіз хлопчика у Чечню до своєї сестри. Співачці довелося довго судитися за онука, підключаючи навіть президента республіки.

Михайло Зємцов

Американський чоловік припав до вподоби дружині Максима Галкіна з першої зустрічі. Чоловік був гарно вихований, спокійний і видався А.Б. надійною опорою для Христі.

Алла Пугачова з чоловіком Максимом, донькою Христиною і зятем Михайлом

А коли пара подарувала Пугачовій ще й онучку Клаву, то жінка зітхнула з полегшенням – врешті вона була спокійна за доньку, і Орбакайте більше не потребує її втручання і допомоги.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.