Мода на накачування губ спотворює зірок: змінилися до невпізнання Леся Нікітюк, Лобода, Тіна Кароль та інші

Якщо порівняти світлини зірок на початку співочої кар'єри і в розпал слави, стає зрозуміло – без втручання у зовнішність тут не обійшлося. Та чомусь знаменитості соромляться зізнаватися, що, зокрема, збільшили собі губи.

Леся Нікітюк

Телеведуча активно користується Інстаграмом, викладаючи свіжі знімки і відео. Деякі з останніх фото викликали у підписників розчарування, оскільки леді Ле виглядає на них доволі неприродно.

Тому і стали писати:

Була Леся як Леся, гарна, молода, цікава, а стала, як усі ляльки”.

“Лесюню, навіщо ти губи обколола? У тебе вони й так були шикарними.

Нікітюк страшенно розізлили подібні випади. Вона запевнила, що нічого не робила зі своїми губами. А якщо ще хтось її звинуватить у подібному, то зірка просто забанить цей акаунт.

Світлана Лобода

Не треба бути спеціалістом, щоб побачити різницю в розмірі губ Світлани Лободи

Співачка завжди запевняла, що такі великі губи їй дісталися у спадок від бабусі. Але допитливі прихильники порівняли фото Світлани в юності і зараз, дійшовши висновку, що без відповідних уколів тут не обійшлося. Чимало критики отримала Лобода на свою адресу, адже багатьом це видалося негарним і навіть смішним.

Тіна Кароль

В юності губи Тіни Кароль мали зовсім іншу форму

Запідозрили у збільшенні губ і цю блондинку, адже Тіна потроху втрачає натуральний вигляд. Найбільше вразили фанів пухкі губи, які раніше виглядали набагато тоншими. Звісно, можна було б усе списати на відповідний макіяж. Та все ж більше схоже на пластику.

Олександра Заріцька

Останнім часом солістка Kazka активно втрачає зайві кілограми десятками. При цьому губи в неї навпаки стають все більшими. Артистка змінилася настільки, що її дуже важко впізнати. Були в бік Саші компліменти, але при цьому бідолашка наразилася й на критику.

Саша Зарцька зменшила талію і збільшила губи

Найбільше фанів вразила втрата індивідуальності зірки. Тепер Заріцька стала як усі:

Ви можете худнути, але личко чіпати не треба було”.

“Мені здається, губи накачали. Та й пишкою ви були індивідуальною.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.