Двічі заміжні близнючки Арнтгольц народили у 38 років практично одночасно: п’ятеро дітлахів на двох

Сестри Тетяна й Ольга Арнтгольц самі народилися з інтервалом у 20 хвилин. Ще й дітлахів спромоглися народити майже одночасно. Різниця між днями народження малечі всього 20 днів.

2021 року Ольга народила третю дитину 31 січня. А невдовзі, 18 лютого, сталися пологи і в Тетяни. Це була її друга дитина. Обидві сестри народили хлопчиків. Тепер у близнючок на двох цілих п’ятеро малюків.

Сестри Арнтгольц народили дітей з інтервалом у 20 днів

Ольга з чоловіком Дмитром Петрунем назвали новонародженого синочка Левом. У пари вже підростає син Аким. Окрім цього Арнтгольц-молодша має донечку Анну від першого чоловіка Вахтанга Берідзе. Після розлучення з ним, Оля й не сподівалася, що швидко закохається знову. Її наступним обранцем став режисер, з яким актриса познайомилася на знімальному майданчику “Офіцерських дружин”. Роман розвивався доволі бурхливо. Невдовзі зірка завагітніла і народила Акима, а за 5 років родина поповнилася ще й Левом.

Знайти світлини другого чоловіка Ольги Дмитра Петруня доволі складно

Марк Богатирьов з Тетяною обрали для другої дитини ім’я Даніїл. У актриси вже є старша донечка Маша. Вона народила її, перебуваючи у шлюбі з Іваном Жидковим. Тепер у актора інша родина. Дружина Лілія Соловйова народила хлопчика. Тож Маша радо зустрічається не лише з татусем, але й з братиком.

Тетяна Арнтгольц приховувала ім’я другого чоловіка до останнього

Тетяна із розлучення з Жидковим трагедії не робить. Не склалося спільне життя, то нічого не поробиш. Просто не здолали чергової шлюбної кризи. Щоб не наврочити, Арнтгольц довго нікому не розповідала про відносини з Марком. Вони навіть не сповістили пресі про дату розпису. Про створення нової сім’ї всі дізналися, коли на світ з’явився Данило. Богатирьов не зміг промовчати з цього приводу і похвалився в Інстаграмі видатною подією. Для актора це первісток. Тепер разом із Тетяною будуть виховувати двох дітлахів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.