Марія Горбань, Анна Семенович, Альона Водонаєва виділилися з-поміж інших: зменшили розмір бюсту

Зазвичай жінки збільшують груди штучно і страшенно хизуються цим. Та трапляються й зворотні випадки, коли знаменитості значно зменшують об'єми бюсту, лягаючи під ніж хірурга. Що спонукає їх робити подібне перетворення?

Марія Горбань

Дивлячись на світлини екранної дружини Дмитра Нагієва по серіалу “Кухня”, складається враження, що актриса частенько залучається до пластичних операцій. Між тим Маша запевняє, що подібного ефекту їй вдається досягти завдяки цілеспрямованій роботі над собою і яскравому мейкапу.

Марія Горбань зменшувала груди не один раз

Щоправда, Горбань таки вдавалася до послуг хірургів, але не задля збільшення жіночих принад, а якраз навпаки. Марія поскаржилася, що й так мала чималий розмір бюста, а після двох пологів груди зовсім розпливлися, то довелося зменшувати їх штучно.

Анна Семенович

Страждає на гігантомастію і колишня “блєстяшка”. Тоді як усі підозрюють співачку у збільшенні грудей операційним шляхом, бідолашка навпаки лягала на операційний стіл, щоб зменшити перли з 9-го до 5-го розміру, адже кожна половинка затягувала більш ніж на 2,5 кг.

Анна Семенович зменшила груди на 4 розміри

До подібної процедури Аня вдалася, коли зібралася народжувати дитину. Боялася, що через надходження молока груди стануть ще більшими. Семенович не певна, що надалі бюст знову не збільшиться. Після операції минуло не так багато часу, а бюстгальтер уже доводиться купувати шостого розміру.

Альона Водонаєва

До редукційної маммопластики вдавалася і колишня учасниця шоу “Дом 2”. Володіючи 5-им розміром перлів, дівчина мала проблеми з вибором білизни, роздратуванням на шкірі, болями в спині. То й зменшила жіночу гордість на 2 розміри.

Альона Водонаєва зменшила бюст на 2 розміри

Жодного розчарування з цього приводу зірка не відчула. Навпаки написала книгу “Гола”, в якій відверто розповіла про перетворення тіла, і пошкодувала лише про одне: що не вдалася до подібної процедури набагато раніше.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.