“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець вперше показала реального чоловіка: гарна пара (ФОТО)

Олену Кравець всі добре знають за виступами в "Кварталі" разом із Володимиром Зеленським. Тепер гумористка перекваліфікувалася в телеведучі й веде програму на каналі "Дом". Між тим у її родині все стабільно - 20 років з одним чоловіком.

Тільки затяті кавеенники можуть пригадати Сергія Кравця, який виступав на сцені КВН ще за Маслякова. Саме ця гра познайомила Олену й Сергія. Відтоді спливло багато води, обоє вже не виступають у “Кварталі 95”, але шлюб міцно тримається протягом двох десятиліть.

Так виглядала Олена, коли познайомилася з Сергієм Кравцем

2002 року закохані стали жити разом, а коли Олена відчула під серцем додаткове серцебиття, Сергій тут же запропонував одружитися. Весілля зіграли доволі гучне. Дружбою нареченого був сам Володимир Зеленський. Згодом Сергій перестав виступати, переключившись на написання сценаріїв для “Кварталу”, а його дружина продовжувала юнацькі гумористичні забави до самої війни.

На весіллі Олени й Сергія Кравців був присутній Володимир Зеленський

У 2022 році Олена з дітьми змушена була покинути Київ і виїхати за кордон. Замкнута в обмеженому просторі кімнати з дітьми й свекрухою, привчена до постійної роботи жінка ледве витримала кілька місяців. А коли врешті повернулася в Україну, неочікувано для всіх розпрощалася з улюбленими колегами-кварталівцями.

Подружжя Кравців з меншими дітьми

Тепер сценічна дружина Зеленського веде авторську телепередачу “Тихий вечір з Оленою Кравець”. Подивитися її можна на каналі “Дом” щосуботи або в Ютубі. Зі своїми гостями в студії ведуча розмовляє на будь-які теми. От тільки про свого благовірного воліє мовчати. Довгий час ніхто не знав, як виглядає батько трьох дітей зірки “Кварталу”.

Так виглядає чоловік Олени Сергій Кравець зараз

2003 року родина поповнилася донькою Марічкою. Набагато пізніше, через 13 років, Олена народила ще й близнят – Катрусю й Іванка. Але й тоді не припинила зніматися з Зеленським і компанією. Чоловік поставився до рішення дружини з розумінням. Сам теж має хобі – займається автоперегонами і навіть здобуває кубки.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.