Подружнє життя мов під копірку: у Вакарчука й Горбунова діти з’явилися не в першому, а в другому шлюбі

Святослав Вакарчук і Юрій Горбунов досягли чималих висот у шоубізі. Пісні Вакарчука в гурті "Океан Ельзи" і шоу "Танці з зірками", де незмінним ведучим є Горбунов, обожнюють мільйони українців. Якщо зануритися в деталі особистого життя знаменитостей, то в обох виявляється чимало схожих закономірностей.

Перший шлюб і різниця у віці

Перша дружина Юрія була старша за нього на 10 років і вже мала доньку. Вона покинула чоловіка і подалася за Горбуновим до Києва, хоча попервах він не дуже багато заробляв, і родині було сутужно виживати. З балериною ведучий прожив 20 років, виростив падчерку, але власних дітей не нажив.

Святослав Вакарчук з мамою двох своїх дітей Євгенією Яцутою

Святослав теж два десятиліття життя віддав Лялі Фонарьовій, яка народилася на 2 роки раніше за коханого чоловіка, і її доньці Діані. Але спільної малечі у них не було. Заради музиканта Ляля покинула бізнесмена, який обожнював її і дитину.

Службовий роман

Коли названі доньки виросли і випурхнули з родинного гніздечка, там стало настільки порожньо, що обоє чоловіків стали роззиратися довкола. Горбунов став учащати за колегою Катею Осадчею, яка навпаки молодша за ведучого на 13 років. Спочатку блондинка дивилася “крізь нього” і лише віталася. Та коли стали разом працювати над шоу “Голос.Діти”, Юра зголосився підвозити Катерину додому. Потім зайшов на чайок. І відтоді все закрутилося.

Юрій Горбунов з Катею Осадчою і двома синами

З продюсеркою Євгенією Яцутою, яка на 7 років молодша за нього, співак познайомився під час спільної роботи над кліпом. Невдовзі вони стали жити разом.

Діти

Юрій став батьком двічі. Хлопчиків Катя народила, коли Горбунову було 47 і 51 рік. Малюків назвали Іванком і Данилом. У Каті є ще старший син Ілля від першого шлюбу.

Коли Вакарчуку було 47 років, Женя народила йому первістка, хоча для жінки це вже друга дитина. А рівно за рік, у червні 2022-го, в Іванка з’явилася ще й сестричка Соломія.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?