Брат Катерини Осадчої вже не вміщається у футболку: розкачав торс як у Тора, Горбунов позаздрить

Рідний брат Каті Осадчої Володимир – зовсім не публічна особистість і ніколи не афішує про свої кровні зв'язки з ведучою "Світського життя". Як виглядає і чим займається Володимир Осадчий, читайте далі в матеріалі.

Відома українська телеведуча Катя Осадча народилася в сім’ї генерального директора ДП ВО “Київприлад” Олександра Осадчого. Мама Каті все життя була домогосподаркою. Також у Осадчої є рідний, молодший брат на ім’я Володимир.

На відміну від своєї старшої сестри Володимир Осадчий ніколи не мріяв потрапити у шоу-бізнес. У чоловіка інша пристрасть – спорт. Брат Каті Осадчої являється професійним вейксерфером. Здобувши безліч медалей у цьому виді спорту, Володимир став тренером.

Как выглядит и чем занимается родной брат Кати Осадчей
Як виглядає і чим займається брат Каті Осадчої

Останні роки Володимир Осадчий живе на дві країни: США та Україна, хоча більшість часу він проводить все ж у штатах. Чоловік активно веде свій Інстаграм-блог, судячи з якого брат Осадчої дуже багато подорожує.

Після початку повномасштабної війни в Україні брат Каті Осадчої приїхав з США в Україну і вже 10 місяців знаходиться на Батьківщині. Чоловік активно волонтерить і допомагає людям, які постраждали через війну.

Звісно, і тут, в Україні, чоловік не забуває про спорт і підтримує свою фізичну форму. Нещодавно Володимир Осадчий показв кадр і спортивного залу, де він сфотографував себе у дзеркалі. Чоловік похвалився пружними м’язами і накачаним торсом.

Брат Катерини Осадчої вже не вміщається у футболку
Брат Катерини Осадчої вже не вміщається у футболку

Варто відзначити, що брат Осадчої – справжній красень. Він не лише має красиву, спортивну фігуру, а й мужні риси обличчя.

До слова, Володимир Осадчий поки що офіційно холостяк, втім його серце вже зайняте. Так, відомо, що чоловік вже декілька років зустрічається з жінкою на ім’я Тетяна.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.