Хмельничанка Леся Нікітюк показала своє спальне ложе з пальмами навколо: “Буду спати десь на островах”

Відома українська ведуча й блогерка Леся Нікітюк похизувалась новим спальним місцем "під пальмами". Схоже, знаменитість живе доволі насиченим життям

Леся Нікітюк передусім завоювала популярність своїм відмінним почуттям гумору й беззаперечною харизмою. Знаменитість починала зіркову кар’єру відносно давно, проте з роками вона зуміла пронести в собі промені позитиву, яким не втомлюється ділитись зі своїми шанувальниками. Цього разу в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм ведуча показала, де збирається ночувати.

На своїй сторінці в соцмережі знаменитість опублікувала фотографію свого ліжка. На новому кадрі видно, що Леся Нікітюк застелила ложе симпатичною постіллю з зображенням великої кількості пальм. В описі до нової опублікованої фотографії знаменитість жартома зауважила, що сьогодні спатиме “десь під пальмами”.

Відома українська ведуча Леся Нікітюк показала, де буде спати

Раніше Леся Нікітюк дуже часто подорожувала й встигла побачити ледве не весь світ. Втім, з початком повномасштабної війни знаменитість виділила для себе зовсім інші пріоритети, тому тепер за кордоном з’являється дуже рідко. Втім, жагу до подорожей неможливо “перебити” нічим. Саме тому, ймовірно, відома українська ведуча й блогерка вирішила придбати нову постільну білизну, яка б нагадувала про спекотні країни.

Варто зазначити, що попри те, що останнім часом українська ведуча й блогерка не виїжджає з подорожами за кордон, вона продовжує робити те, що приносить їй найбільше задоволення – роз’їжджати різними містами України зі своєю авторською програмою “Ле Маршрутка”.

Леся Нікітюк веде особисте тревел-шоу, в якому подорожує Україною

Раніше повідомлялось, що авторський задум авторів проєкту полягає в тому, аби продемонструвати кожному, що в Україні неймовірно багато чудових місць, які варто відвідати. Таким чином відома телеведуча Леся Нікітюк разом з іншими творцями “Ле Маршрутки” популяризує туристичний рух безпосередньо в межах рідної країни.