Як виглядає невістка Михайла Поплавського: ходить по концертах свекра і красується на конкурсах краси

У мережі показали, як виглядає красуня-невістка відомого українського артиста і ректора КНУКіМ Михайла Поплавського. Дівчина активно будує свою кар'єру

Михайло Поплавський, легендарний український артист і славнозвісний ректор Київського університету з першим у світі Тік-Ток факультетом, виховав сина Олександра. Зараз чоловікові 41 рік і він виховує вже свою дитину, яку йому подарувала кохана дружина Аліна. Що відомо про невістку Михайла Поплавського та чим вона прославилась не лише на українській, а й на світовій арені?

Невістка Михайла Поплавського

Син відомого українського співака давно одружений з красунею Аліною Поплавською. Разом подружжя виховує спільного сина, але на публіці вони з’являються не часто.

Як виглядає невістка Михайла Поплавського
Як виглядає невістка Михайла Поплавського

Попри свого медійного батька, син українського артиста Олександр не полюбляю з’являтись на публіці. Єдина особа в родині Поплавського молодшого, яка “показує” життя сім’ї зсередини – це дружина Олександра. Аліна Поплавська активно займається своєю модельною та вокальною кар’єрою.

2019 року зіркова дружина отримала титул Місис України. Аліна Поплавська активно бере участь у різних модельних заходах, але останнім часом куди активніше займається саме співом.

Невістка Михайла Поплавського стала Місис України 2019
Невістка Михайла Поплавського стала Місис України 2019

Варто зазначити, що вокальна кар’єра Аліни Поплавської просувається так само успішно, як і модельна. Зірка має чимало якісних композицій, а 2021 року невістка українського артиста й взагалі здобула відзнаку від музичної премії “Українська пісня року”.

Аліна Поплавська досягає успіху самостійно
Аліна Поплавська досягає успіху самостійно

Безперечним плюсом є той факт, що Аліна Поплавська досягає кар’єрних вершин виключно власними силами. Свекор дівчини в одному з інтерв’ю чесно відповів на запитання, чи допомагає він своїй невістці. Михайло Поплавський душею не кривив і заявив, що в нього є достатньо особистих справ, тому він навіть не лізе в кар’єру дружини свого сина.

Схожі статті

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.