“Квартальний” друг Зеленського Євген Кошовий вперше показав реальну дружину: не Олена Кравець (ФОТО)

Зірка студії "Квартал 95" Євген Кошовий рідко розкриває подробиці особистого життя. Зі своєю дружиною Ксенією чоловік вкрай рідко з'являється на світських заходах. Що відомо про таємничу білявку, з якою вже понад 15 років живе у шлюбі "лисий з Кварталу", читайте далі в матеріалі.

Євген Кошовий здобув популярність, як комедійний актор і зірка студії “Квартал 95”. Пощастило коміку не лише у його зірковій кар’єрі, а і в особистому життя. Євген вже 16 років знаходиться у шлюбі з красивою жінкою на ім’я Ксенія, яка народила йому двох донечок: 14-річну Варвару і 8-річну Серафиму.

Що відомо про дружину Євгена Кошового

Дружину Євгена Кошового звати Ксенія. На момент знайомства з зіркою “Кварталу” дівчина була танцівницею відомого балету “Freedom”. В одному з інтерв’ю Кошовий розповідав, що закохався у свою майбутню дружину з першого погляду, а ось Ксенія не одразу відповіла взаємністю коміку. Втім, дівчина не змогла протистояти купі подарунків, квітам та повідомленням Євгена і згодилась піти з ним на побачення, з чого і почалися їхні стосунки.

Євген та Ксенія Кошові
Як виглядає дружина Євгена Кошового

Одружилися Євген і Ксенія у 2007 році, тоді дівчина вже була вагітною. Подружжя запевняють, що вони одружилися не “по зальоту”, а планували шлюб ще до того, як дізнались про майбутнє поповнення.

Євген і Ксенія Кошові на своєму весіллі
Євген і Ксенія Кошові на своєму весіллі

Весілля зірки “Кварталу” було помпезним. Сам Євген зізнається, щоб зробити таке розкішне весілля він взяв кошти в борг у студії “Квартал 95” і зміг розрахуватися з боргами лише через рік.

Весілля Кошового
Весілля Кошового

Зараз Ксенія Кошова не займається танцями. Жінка перекваліфікувалась у дизайнерку одягу і і створює концертні наряди для “Жіночого кварталу”. Крім того, дружина Кошового являється гарною домогосподаркою і мамою для двох дівчат. А сам Євген Кошовий запевняє, що досі кохає дружину як у день їхнього весілля і захоплюється її вродою.

Євген Кошовий зі своєю дружиною та молодшою донькою
Євген Кошовий зі своєю дружиною та молодшою донькою

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!