Бюджетна сукня в смужку і туфлі-човники: Тіна Кароль і Валентина Хамайко позмагались за звання найстильнішої

Відомі українки продемонстрували образи в однакових сукнях. Тіна Кароль і Валентина Хамайко довели, що можна одягатись стильно та не витрачати на вбрання багато грошей

Наприкінці січня 2023 року відома українська співачка Тіна Кароль офіційно представила свою першу лінійку жіночого одягу. Колекція створювалась спільно з брендом One by One. Артистка зізналась, що спільно з дизайнерами вона працювала над першою лінійкою одягу понад пів року, а надихалась зірка, за власними словами, українцями.

Тіна Кароль представила нову лінійку одягу
Тіна Кароль представила нову лінійку одягу

У новій колекції також була представлена смугаста сукня, яку ведуча шоу “Сніданок Вихідний з 1+1” Валентина Хамайко нещодавно одягла. Знаменитість поділилась фотографією на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Звідти шанувальники “підхопили” кадр, аби зробити колаж-порівняння.

На фан-акаунті Тіни Кароль з'явився колаж зірок в однакових сукнях
На фан-акаунті Тіни Кароль з’явився колаж зірок в однакових сукнях

Тіна Кароль є дещо нижчою за свою зіркову колегу Валентину Хамайко, але попри різницю у зрості нова стильна сукня однаково пасує обом знаменитостям. Завдяки “смугастому” принту сукня не виглядає занадто нарядною та вечірньою. Разом з тим, вбрання з нової колекції Тіни Кароль не здається занадто “простим”. Вдалий крій і симпатичний принт роблять сукню  ідеальною для щоденних образів.

Варто зазначити й те, що “смугастий” дизайн нової сукні Тіни Кароль вдало підкреслює талію, а довжина і чорний колір візуально подовжують й без того стрункий стан української співачки та її колеги, відомої ведучої. На офіційному сайті бренду One by One вказана ціна смугастої в’язаної сукні. Вбрання коштує 2100 гривень – цілком бюджетна ціна за дизайнерський одяг від відомих дизайнерів.

Вартість сукні від Тіни Кароль і One by One
Вартість сукні від Тіни Кароль і One by One

Нагадаємо, що раніше навколо нової лінійки одягу Тіни Кароль розгорівся скандал. Зокрема, публіка знайшла недоречним факт використання абревіатури “ЗСУ” як принт на одязі. Користувачі мережі зазначили, що розчаровані спробою заробити гроші на смертях, а також зауважили, що війна “вигідна кожному”.

Проте, попри шквал критики, чималій кількості підписників і шанувальників Тіни Кароль ідея таки сподобалась.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.