Шуби чи дублянки? Що в модному сезоні зима 2023 обирають українські зірки: Леся Нікітюк, Ксенія Мішина та інші

Хоча сучасна мода виступає проти натурального хутра, шуби та дублянки все ще залишаються в тренді. Ось тільки тварини при цьому залишаються цілими та неушкодженими

Мода – швидкоплинна, але циклічна річ. Якщо ви думали, що шуби та дублянки залишились в минулому, пропонуємо надихнутись стильними образами українських зірок, адже зовсім скоро “пухнасте” вбрання повернеться на світові подіуми.

Варто одразу зауважити, що в моду повертаються “гуманні” шуби та дублянки, зроблені не з натурального хутра, задля якого потрібно шкодити тваринам, а зі штучного. Світові дизайнери продовжують доводити, що, аби бути стильними, не обов’язково забирати життя в невинних.

Леся Нікітюк

Відома українська ведуча має бездоганне почуття стилю. Зірка надає перевагу витонченим образам, які виключно в позитивному сенсі нагадують вишуканих світських левиць. Так, наприклад, Леся Нікітюк часто носить штучні шуби та іноді любить “розбавляти” однотонні образи яскравими акцентами.

Леся Нікітюк у шубі
Леся Нікітюк у шубі

У дублянці ведучу також можна зустріти. Зокрема, цієї зими зірка носить темно-коричневу дублянку з білим штучним хутром.

Нікітюк у дублянці
Нікітюк у дублянці

Ксенія Мішина

На відміну від своєї зіркової колеги Нікітюк, Ксенія Мішина не є особливою прихильницею “пухнастих” шуб і дублянок. Але для останньої подорожі до Бельгії знаменитість обрала куртку від Nike, пошиту з плюшу.

Ксенія Мішина в плюшевій короткій шубі
Ксенія Мішина в плюшевій короткій шубі

Віра Брежнєва

А ось у гардеробі відомої співачки можна знайти буквально колекцію найрізноманітніших шуб. Раніше знаменитість носила верхній одяг з натурального хутра, але з часом підхопила тренд на відмову від знущань з тварин.

Віра Брежнєва в шубі
Віра Брежнєва в шубі

В дублянках зірка з’являється набагато рідше, але цей образ Віри Брежнєвої вартий уваги.

Віра Брежнєва в дублянці
Віра Брежнєва в дублянці

Тіна Кароль

Відома українська співачка однаково любить і дублянки, і шуби. Втім, кожен образ знаменитості – стриманий і стильний. Тіна Кароль вдало підкреслює свою природну витонченість, додаючи в наряди різні родзинки.

Тіна Кароль у дублянці
Тіна Кароль у дублянці
Тіна Кароль у шубі
Тіна Кароль у шубі

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.