Шапка та дірявий светр: Ані Лорак приголомшила мережу своїм зовнішнім виглядом після вигнання

Відома українська співачка Ані Лорак, яка вразила українців своїм мовчанням після 24 лютого 2022 року, показала, як виглядає зараз після року вигнання.

Ані Лорак стала популярною співачкою в юному віці і зійшла на вершину слави саме в Україні, але після подій 2014 року вона продовжила виступати на російській сцені та навіть переїхала в росію, дивуючись тому, що після цього її концертам не раді в рідній країні.

В 2021 році співачка вперше за цей час виступила в Одесі та готувалась до туру по Україні в таких містах, як Запоріжжя, Харків і Херсон весною 2022 року, але 24 лютого почалась повномасштабна війна і Лорак жодного разу не висловила свою позицію. З нею намагались зв’язатися багато українських зірок, яких вона проігнорувала. Артистку вважають зрадницею і тепер їй не буде місця у вітчизняному шоу-бізнесі.

Як Ані Лорак виглядає у реальності
Ані Лорак приголомшила мережу своїм зовнішнім виглядом після вигнання

Після свого “вигнання” Ані Лорак довгий час мовчала, але вже зараз відновила активне ведення Інстаграм-блогу, готується прийняти участь у російській музичній премії “Жара” та пише новий альбом з російськомовними піснями.

Процес роботи в студії артистка показала на фото. Вона постала в світшоті з дірками, шкіряних штанях і з шапкою на голові.

Ведь ты же знаешь, всё пройдёт. Пройдёт насквозь меня сплошная линия. А сердце снова оживёт
А сердце сильное — стальная лилия. Чекаєте альбом?

, – написала Лорак

Нагадаємо, у Підмосков’ї у Ані Лорак є елітний особняк вартістю в три мільйони євро. В будинку три поверхи, величезна площа, колони, панорамні вікна.

Екс-чоловік зрадниці Ані Лорак одружується вдруге
Ані Лорак приголомшила мережу своїм зовнішнім виглядом після вигнання

Її сусідами є письменниця Дар’я Донцова, балерина Анастасія Волочкова і співак Стас Михайлов. Також співачка володіє нерухомістю в Україні, але додому її не дуже тягне.

Схожі статті

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.

Досить купувати в магазині! Зробіть самі: всього 3 інгредієнта і 10 хвилин часу – рецепт твердого сиру вдома

Приготувати смачний твердий сир у домашніх умовах – просто. Вам знадобляться 3 інгредієнти і зовсім трішки часу. Такий сир виходить не лише смачнішим магазинного, а й дешевшим.

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!