Більше не ховаються: Володимир Остапчук з 22-річною дівчиною разом показалися на людях. Вона – в піжамі

22-річна журналістка Катерина Полтавська, яка стала новою дівчиною телеведучого Володимира Остапчука після раптового розлучення з Христиною Горняк, показала на фото їх спільний вихід в світ.

Володимир Остапчук в 2022 році розлучився з нотаріусом Христиною Горняк після двох років шлюбу, закрутивши роман з набагато молодшою дівчиною — 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Телеведучий офіційно не представляв її як свою нову кохану, вона також дбає про конфіденційність їх стосунків, але в своїх Інстаграм-блогах пара виставляє фото з однаковими сніданками, інтер’єром і таким іншим.

Нещодавно Остапчук і Катя переїхали в нову квартиру в елітному житловому комплексі Києва. Не зважаючи на це, там так само відключають світло, як і у більшості киян та взагалі українців цією зимою, однак закохані знайшли вихід — в під’їзді, де вони живуть світло та інтернет не зникають. Дівчина шоумена показала, як вони разом їхали в ліфті та засвітила Володимира:

Вимкнули світло. Йдемо в під’їзд з ноутбуком робити вигляд, що дуже зайняті люди. Так, це піжама

Володимир Остапчук з 22-річною дівчиною разом показалися на людях
Володимир Остапчук з 22-річною дівчиною разом показалися на людях

Катерина постала в бежевій піжамі та коричневій куртці, а Остапчук стояв до камери спиною, але шанувальники все одно його впізнали, тому що в своєму Інстаграм-блозі телеведучий виставляв відео в кофті такого ж кольору, як і на знімку з Полтавською.

Володимир Остапчук з 22-річною дівчиною разом показалися на людях
Володимир Остапчук з 22-річною дівчиною разом показалися на людях

Нагадаємо, до роману з журналісткою Володимир Остапчук виглядав абсолютно щасливим у шлюбі зі своєю другою дружиною Христиною Горняк. Однак про проблеми між подружжям заговорили осінню 2022 року, коли вони перестали разом фотографуватися і знімати відео.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк
Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк

На початку відносин нотаріус також була коханкою і тепер опинилась на місці першої жінки шоумена Олени Войченко, з якою він розлучився заради Христини. Після розлучення Горняк більшу частину часу проводить у Відні, тільки іноді приїжджаючи в Київ. Остапчук спочатку жив з новою пасією в їх квартирі, але зараз вони з’їхали звідти.

Схожі статті

Якщо хочеться смачненького та солоденького, готую медові тістечка: кращого десерту до чаю годі й шукати

Кращого десерту до чаю, аніж шоколадне тістечко з ягідним прошарком та яскравою цитрусовою ноткою, годі й шукати. А якщо зважити, що у складі є ще й мед, то це й справді щось неймовірне.

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

У вас є 2 моркви? Приготуйте цей швидкий і смачний салат “Бюджетний”: актуальний рецепт у наш непростий час

Бувають моменти, коли в холодильнику просто не виявляється достатньо продуктів. Але не залишатися ж голодним. А у вас є дві морквини? Сьогодні ми підготували два простих і бюджетних рецепти салату.