Ані Лорак після “тюнінгу” обличчя не впізнати: нова наречена Мурата Налчаджиоглу виглядає натуральніше

Відома українська співачка Ані Лорак, яка виявилась зрадницею своєї країни, виставила в Мережі нове фото і здивувала разючими змінами у зовнішності.

Ані Лорак після подій 24 лютого 2022 року ні разу не підтримала Україну відкрито та продовжила тішити свою російську аудиторію своїми виступами. Зараз співачка-запроданка займається записом нового альбому. В Інстаграм-блозі Лорак показала фото зі звукозаписувальної студіїю Вона постала в кадрі у рваній кофті-світшоті з принтом губами, які такі ж великі, як і її власні. На знімку користувачі Мережі не помітили нічого, крім величезних накачаних губ Ані та занадто випираючих вилиць.

В коментарях крім обурення через мовчазну позицію співачки публіка здивована кількістю уколів краси, які ймовірно зробила зірка. Давно ходять чутки, що над зовнішністю артистки попрацювали пластичні хірурги і тепер вона на себе не схожа.

Ані Лорак після тюнінгу обличчя не впізнати
Ані Лорак після тюнінгу обличчя не впізнати

Деякі фанати вважають, що нова молода наречена екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу тепер виглядає натуральніше, ніж співачка. У дівчини, на якій збирається одружитись турецький бізнесмен, теж видно збільшені губи, але вони виглядають натурально і ефектно, підкреслюючи красу, а в випадку з Лорак все навпаки.

Турецький чоловік Ані Лорак Мурат показав вигляд зі свого будинку в Києві
Ані Лорак після тюнінгу обличчя не впізнати

Нагадаємо, Ані Лорак була в шлюбі з Муратом Налчаджиоглу 10 років, в 2019 році вони офіційно розлучились після декількох зрад чоловіка. В інтерв’ю артистка розповідала, що це було для неї важким ударом. Вона досі пише пісні про нещасне кохання. Мурат же давно відпустив історію з Лорак і щасливо будує життя з іншою жінкою, яка набагато його молодше. Це майстер макіяжу Лілія, їй ще немає 30 років і у неї є дитина від минулих відносин. Дочка Лорак і Мурата, яка народилась після одруження, залишилась жити зі скандальною матір’ю.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.