Філіп Кіркоров кардинально змінив імідж і став “натуральним” блондином: поцупив зачіску в ексдружини Пугачової

Горезвісного російського артиста звикли бачити в амплуа "запального брюнета". Схоже, співакові закортіло щось змінити у своєму житті, а почав він з зачіски

Один з найвідоміших представників російського шоубізнесу будував свою кар’єру й ставав популярним з темним кольором волосся. Хоча наряди Філіпа Кіркорова завжди відрізнялись особливою екстравагантністю, зачіска артиста була майже незмінна. Нещодавно знаменитість здивував

У мережі несподівано з’явились нові фотографії знаменитого російського співака зі знімання його чергового проєкту. На опублікованих кадрах Філіп Кіркоров позує у новому амплуа – з зачіскою, яку користувачі мережі жартівливо назвали образом “принцеси”.

Філіп Кіркоров змінив зачіску й став блондином
Філіп Кіркоров змінив зачіску й став блондином

До слова, підписники й шанувальники артиста швидко відреагували на зміни в образі співака. Користувачі мережі буквально засипали співака влучними жартами, а хтось навіть припустив, що Філіп Кіркоров доношує перуки за своєю колишньою коханою – Алла Пугачова.

До слова, оминути увагою той факт, що новий імідж Філіпа Кіркорова дуже нагадує зачіску його колишньої дружини Алли Пугачової, неможливо. Білі хвилясті пасма волосся обережно падають на плечі зірки, а ідентичною видається чи не кожна деталь – починаючи довжиною, завершуючи укладкою. Важко сказати, чи навмисно Філіп Кіркоров зімітував образ своєї ексдружини.

Нова зачіска Кіркорова дуже схожа на зачіску Пугачової
Нова зачіска Кіркорова дуже схожа на зачіску Пугачової

Нагадаємо, що шлюб Алли Пугачової та Філіпа Кіркорова проіснував 11 років, а 2005 року знаменитості врешті-решт розлучились. Історія їхнього кохання починалась доволі комічно – спершу російський співак закохався в Примадонну як прихильник, та лише пізніше чоловік побачив за маскою артистки справжню, тендітну жінку.

До слова, ще в дитинстві шлюб з жінкою набагато старшою за нього Філіпу Кіркорову пророкувала болгарська провидиця Ванга. Коли майбутній співак був малим, то сильно захворів, тому його мама повела дитину до провидиці. З’ясувавши, що зі здоров’ям Філіпа все буде добре, жінка не стрималась і спитала, як складеться його доля. Ванга зазначила, що свою майбутню дружину Кіркоров побачить у телевізорі. Так воно й сталось.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.