Вузька сукня з плечиками і модна стрижка боб-каре: ведуча ТСН Марічка Падалко показала, як змінила стиль

Одна з найвідоміших телеведучих ТСН вкотре продемонструвала відмінне почуття стилю. Класика – це завжди "влучно", проте на Марічці Падалко вбрання класичного стилю виглядає особливо вдало

Обличчя телеканалу 1+1 та одна з найвідоміших телеведучих України Марічка Падалко завжди вміла вдало підібрати наряд для етеру. Мільйони українців по всій країні захоплювались знаменитістю та її стилем, а завжди стримані, але водночас модні наряди телеведучої, западали “в саме серденько”. Цього разу знаменитість продемонструвала шанувальникам неймовірну сукню морського кольору.

На особистій сторінці Марічки Падалко в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис з не дуже втішною інформацією. Проте, фотографія, яку знаменитість додала до своєї новини, вразила кожного.

Марічка Падалко повідомила не дуже втішні новини
Марічка Падалко повідомила не дуже втішні новини

Українська телеведуча опублікувала власне фото, на якому позувала у класичній сукні, колір якої нагадував відтінок океану чи моря. Знаменитість вирішила не доповнювати образ нічим, натомість зробивши красиву зачіску – коротке волосся Марічка Падалко розпустила, зробивши рівний проділ.

Обтисла темно-синя сукня прямого крою ідеально сіла на стрункий стан ведучої ТСН, а характерною особливістю наряду стали його “плечики” – вони не щільно прилягали до тіла, а виділялись.

Українська ведуча Марічка Падалко продемонструвала стильну сукню
Українська ведуча Марічка Падалко продемонструвала стильну сукню

Нову фотографію Марічка Падалко опублікувала з метою повідомити, що її акаунт в соціальній мережі Інстаграм потрапив до так званого “тіньового бану”. Коли профілі у соцмережі потрапляють під таку заборону, то знайти їх через пошукову систему або ж навіть просто побачити у своїй Інстаграм-стрічці – неможливо.

Відома українська телеведуча звернулась до своєї авдиторії та шанувальників з проханням підтримати її та допомогти вивести свій особистий блог з тіньового бану. Знаменитість також пояснила, чому вирішила додати до допису свою саме усміхнену фотографію. За словами Марічки Падалко, Інстаграм не любить новин про війну, надаючи перевагу “красивим обличчям”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.