Вузька сукня з плечиками і модна стрижка боб-каре: ведуча ТСН Марічка Падалко показала, як змінила стиль

Одна з найвідоміших телеведучих ТСН вкотре продемонструвала відмінне почуття стилю. Класика – це завжди "влучно", проте на Марічці Падалко вбрання класичного стилю виглядає особливо вдало

Обличчя телеканалу 1+1 та одна з найвідоміших телеведучих України Марічка Падалко завжди вміла вдало підібрати наряд для етеру. Мільйони українців по всій країні захоплювались знаменитістю та її стилем, а завжди стримані, але водночас модні наряди телеведучої, западали “в саме серденько”. Цього разу знаменитість продемонструвала шанувальникам неймовірну сукню морського кольору.

На особистій сторінці Марічки Падалко в соціальній мережі Інстаграм з’явився допис з не дуже втішною інформацією. Проте, фотографія, яку знаменитість додала до своєї новини, вразила кожного.

Марічка Падалко повідомила не дуже втішні новини

Українська телеведуча опублікувала власне фото, на якому позувала у класичній сукні, колір якої нагадував відтінок океану чи моря. Знаменитість вирішила не доповнювати образ нічим, натомість зробивши красиву зачіску – коротке волосся Марічка Падалко розпустила, зробивши рівний проділ.

Обтисла темно-синя сукня прямого крою ідеально сіла на стрункий стан ведучої ТСН, а характерною особливістю наряду стали його “плечики” – вони не щільно прилягали до тіла, а виділялись.

Українська ведуча Марічка Падалко продемонструвала стильну сукню

Нову фотографію Марічка Падалко опублікувала з метою повідомити, що її акаунт в соціальній мережі Інстаграм потрапив до так званого “тіньового бану”. Коли профілі у соцмережі потрапляють під таку заборону, то знайти їх через пошукову систему або ж навіть просто побачити у своїй Інстаграм-стрічці – неможливо.

Відома українська телеведуча звернулась до своєї авдиторії та шанувальників з проханням підтримати її та допомогти вивести свій особистий блог з тіньового бану. Знаменитість також пояснила, чому вирішила додати до допису свою саме усміхнену фотографію. За словами Марічки Падалко, Інстаграм не любить новин про війну, надаючи перевагу “красивим обличчям”.