“Вагітна” Настя Каменських набрала зайву вагу і показала, як виглядає зараз: все ще менша за Потапа

Українська співачка Настя Каменських вперше за довгий час з'явилася у Мережі і зізналася, що набрала зайву вагу. Співачка показала, як зараз виглядає її фігура.

Відома українська співачка Настя Каменських має схильність до повноти. Деякий час співачка мала явні зайві кілограми за що її критикували в Мережі. Втім, декілька років назад співачка вирішила зайнятися собою. Настя почала активно займатися спортом і дуже ретельно слідкувати за своїм харчуванням. Це дало свій результат. Настя Каменських помітно схудла і привела своє тіло в тонус. Співачка не могла собою намилуватися і регулярно публікувала в своєму Інстаграмі фото у купальниках.

Втім, зараз все змінилося. Після початку повномасштабної війни в Україні Каменських почала заїдати стрес, забула про спорт і знову набрала багато зайвих кілограмів. Коли співачка у серпні 2022 року повернулася в Україну після довгого перебування за кордоном, прихильники навіть подумали, що вона вагітна. Настя помітно погладшала, а свої форми почала приховувати за просторим одягом.

Вагітна Каменських більше не приховує свій стан
Настя Каменських приховує зайву вагу за одягом

Втім, сама співачка спростувала ці чутки. Вона зізналася, що просто поладшала і наразі вона не є вагітною.

Останній місяць Каменських повністю зникла з соціальних мереж і лише нещодавно вона вперше за довгий час з’явилася в Інстаграмі. Настя зізналася, що не мала внутрішнього ресурсу аби вести свій блог. Співачка запитала у підписників, про що вони хочуть знати і обіцяла відповісти на ці питання.

Так, один із фоловерів запитав Настю, чи вона тренується зараз.

Співачка показала своє фото зі спортзалу і ось, що відповіла:

Як і дуже багато людей зараз, я дуже випала з режиму, набрала зайву вагу. Але зараз намагаюся повертатися до активних занять, це дуже допомагає триматися.

Вагітна Настя Каменських набрала зайву вагу і показала, як виглядає зараз
Вагітна Настя Каменських набрала зайву вагу і показала, як виглядає зараз

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.